I.B.T. kérdése:
Lassan 2015, bővültek az ismerteink ebben a témában is. Ennek mennyi alapja van?
Figyelt kérdés
Klasszikus zene hatásai? Tisztázni akarom magamban azt, hogy most mennyire is igazak a klasszikus zenék köré épült hiedelmek. Tényleg jók tanuláshoz? és ha igen akkor mihez még? Vagy csak simán mende-monda?
A válaszokat köszönöm!
2014. dec. 5. 20:30
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Bár én nemtudok negatívat írni a klasszikus zenéhez, remélem nem találnak ki ostobaságokat, h ne hallgassák. Szerintem hatásos és jó az agyműködéshez. Bár a korosztályom ritkán hallgatja, azért remélem, h mások is szeretik úgy, mint én.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
20 éves vagyok és nem mondom, hogy kifejezetten imádom de jó néha bekapcsolni+tanuláskor is szoktam használni.
Főleg Mozart, Liszt, Vivaldi.
2014. dec. 6. 18:54
4/4 anonim válasza:
Mindenképpen! Valaki azt mondta minden ott van a zenében.
Még a maják is tudták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!