Tető moha. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Ide kérek mindent amit a tető moháról tudtok... Vagy hol van erről neten fent bármi információ?2014. nov. 12. 17:04
1/6 anonim válasza:
Nem az óvodában vagy. "ide kérek mindent". Ez mi már? Jómodorról hallottál?
3/6 Wadmalac válasza:
Próbálkozz guglival.
Csípőből lesz ezer találatod.
Azért nem linkelek semmit, mert
1. kérdésedben MINDENT alkartál és az nem fér ide
2. a gugliba te is be tusz írni két szót
3. nem mondtad meg, hogy mit akarsz, tetőt mohásítani vagy mohátlanítani
4/6 A kérdező kommentje:
Biólógiára kellene, a jellemzoi! :/// De a google nem ad csak olyanokat ki ,hogy tetomoha irtast!!! :///
2014. nov. 13. 16:51
5/6 Wadmalac válasza:
Syntrichia ruralis
Próbálkozz ezzel a keresőszóval.
Bár szerintem nem ez az egyetlen faj, ami oda költözik.
6/6 Arpa professzor válasza:
Szia. Nagyon jó, hogy ezzel próbálkozol és semmi baj a modoroddal és nyilván rá googliztál már, azért kérdezel itt. Bocs, hogy mások rabolják az idődet. Találtam ezt a videót https://www.youtube.com/watch?v=zUTsutXj-i0 én is pont ezt szeretnémm csinálni. Angolul keress infókat youtubeon
oltári sok videó van!! nagyon izgató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!