Az házink hogy csináljunk egy kis filmet, és nekem a rénszarvas zuzmóról kell gyűjtenem, de a neten csak 3 mondat van róla, ami kevés, a tankönyvből meg nem akarom kimásolni mert azt meg felismerné. Szóval tudnátok valami linket/infót küldeni/írni?
Figyelt kérdés
2014. okt. 29. 14:10
1/2 anonim válasza:
Fölöttébb izgalmas filmtéma, tipikus blockbuster....:D
This summer! COMMING SOON: THE rénszarvas zuzmó....részvétem, bocs, sok sikert....:)
2/2 anonim válasza:
Nekem is csak három mondatom van a gyakorlati anyagban. Javaslom, hogy sok-sok képet szerezz, ismertesd az zuzmókat általában, mutasd be a rénszarvas zuzmó élőhelyét részletesebben is, a zuzmók szaporodása érdekes, esetleg erről is írhatsz, mondd el, milyen ökológiai szerepe van (itthon marginális, de a tundrán alapvető, nem véletlenül ez a neve) stb. Angol oldalakon láttam, hogy vicces dekorációkat is készítenek belőle. Próbáld a Cladonia rangiferina kulcsszóval megnézni a külföldi oldalakat (vagy reindeer lichen angolul).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!