Segítene valaki nekem, egy tesla tekercset készíteni?
Mielőtt valaki elítélne, hogy minek akarok ilyet csinálni, ha magamtól, nem tudok rájönni mentségemre legyen, hogy 2 év fizika tanulás áll a hátam mögött, nem több... Aki segítene nekem, az írjon privátba és annyit mondanék, hogy imádom a természettudományokat a csillagászatot, a lemeztektonikát és úgy az egész fizikát szeretem nagyon! Nagyon sok kísérletet csináltam már, szeretnék nagyot alkotni, lenyűgözni magamat :) és egy újabb szintre emelni, a tudásomat! Aki segít, annak előre is nagyon köszönöm és megpróbálom, valahogy majd meghálálni, ha lehet...
Kérek szépen mindenkit, hogy csak hozzáértő(aki már sikeresen csinált ilyet) írjon!
u.i.: A helyesírásért bocsánat, sajnos az a gyengém!
Összegugliztam neked néhány oldalt:
Nem tudom mennyire szagoltál bele az elektronikába. Ha kezdő vagy talán mégse egy Tesla tekerccsel kellene kezdeni. Tapasztalat szerzésre tápegység, hanggenerátor, műszerek ( GDO ! ), és egyéb teszter kütyük építését javaslom. A befektetett idő, munka, pénz nem vész kárba, mert pl. hanggenerátorral is lehet érdekes kísérleteket csinálni.
A másik út, hogy egy szikraközös, mechanikus érintkezős Tesla tekercset építesz. Nagy valószínűséggel zavarni fogja a környéken a rádió, és tv készülékeket. Ha nincs szerencséd GDO ( rezonancia mérő ) a behangolással sokat fogsz kínlódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!