Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mostanában ti nem láttok...

Mostanában ti nem láttok furcsa jelenségeket az égen éjszaka?

Figyelt kérdés
Nemrég éjszaka kinéztem az ablakon és egy közelítő lángoló valamit láttam, először azt hittem egy zuhanó repülő, de ahogy közelített úgy hunyt ki a lángja. Lehet hogy egy zuhanó aszteroida volt, ami belépve a Föld légkörébe elégett? Azért érdekel mert mások is kiírták, face-re hogy tapasztaltak hasonlót.
2014. okt. 13. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Az aszteroida esélyes a leírás alapján.
2014. okt. 13. 20:46
 2/4 Wadmalac ***** válasza:
100%
Esélyes a meteorit, de ha annál feltűnően lassabb, akkor az űrszemét valószínűbb.
2014. okt. 14. 08:56
 3/4 Vox ***** válasza:
A fényes, gyorsan mozgó pöttyök pedig nem ufók hanem a nemzetközi űrállomás és más műholdak.
2014. okt. 16. 16:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Az űrszemétre nem gondoltam, de lehet, hogy az volt. Én az ufókban nem hiszek, szóval tényleg valami értelmes magyarázatot vártam. Köszönöm.
2014. okt. 19. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!