Lehet az időjárást irányítani?
"Soha nem tudhatod, melyik országnak van titkos időjárás befolyásoló fegyvere. Mert azért rebesgetnek ilyenekről a madarak..."
Fő az üldözési mánia :)
"Fő az üldözési mánia"
Naiv vagy.
Lehet, kis területen.
A villányi borvidéken sok évig működött jégeső elhárító rendszer, rakétával ha jól tudom ezüstjodidot juttattak a felhőbe. Ma nincs aki finanszírozza, nem működik.
Üdv: StMiklos
Egyébként valamilyen szinten lehet. Például lehet esőt előidézni, ha eleve párás az idő, például úgy, hogy nagy mennyiségű füstöt vagy port juttatunk a levegőbe. A háborús filmekben azért is esik gyakran az eső, mert a sok robbanás által felvert poron kicsapódik a pára, és vízcsepp lesz belőle.
Vagy például régen vihar idején a templomtornyokban harangoztak, mert a figyelmeztetés mellett a hanghullámok befolyásolták valamennyire a csapadékfelhőket is.
Vagy ha a felhőrétegben nukleáris robbanás történik, hát az is beindíthatja a csapadékképződést, vagy éppen szétzilálhatja a felhőt.
Én is a HAARP-ra gondoltam.
nézz utána, aztán vond le a konzekvenciákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!