Miért rágjuk a körmünket, ha idegesek vagyunk?
Figyelt kérdés
2014. szept. 30. 17:16
1/8 anonim válasza:
én pl nem rágom, és szerintem sokan mások se, így nem lehet általánosítani.
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor pontosítok: rajtad kívül miért rágja az emberiség nagy része a körmét, ha ideges?
2014. szept. 30. 17:33
3/8 anonim válasza:
Még mindig nem elég pontos. Az emberiségnek (szerencsére) csak egy nagyon kis része rágja a körmét.
Egyébként meg kényszeres cselekvés. Olyasmi, mint a tikelés vagy a hajcsavargatás.
4/8 A kérdező kommentje:
Értem. Leírná esetleg valaki végre, hogy MIÉRT???? Értitek ezt a szót?! Nem a céltalan akadékoskodás meg mellébeszélés érdekel, hanem azt akarom tudni, hogy miért alakult ez így ki. Ha csak belekötni tudsz, akkor ne írj ide feleslegesen.
2014. szept. 30. 18:59
5/8 anonim válasza:
Nagyon kevesen rágják a körmüket, rossz szokás.
6/8 anonim válasza:
Azért, mert az evés mindig megnyugtatja az embert. A stressztől amúgy is csökken az ízérzékelés, és a megszokott rágás mozdulat nyugtató hatású - általában ha kaja van, akkor nagy baj nem szokott lenni (régi ősember ösztönök működése) :)
7/8 A kérdező kommentje:
Tehát az evés. Köszönöm a választ, erre voltam kíváncsi. A másik három válaszadónak meg üzenem, hogy ha nincs mondanivalójuk, ne írjanak semmit, mert az üres dumára nem vagyok kíváncsi. Sajnos a gyk-nál általában ez az arány, mint itt, ahol 4 válaszból 1 hasznos.
2014. szept. 30. 19:42
8/8 anonim válasza:
1. Ha hülyeséget írsz (mint ahogy tetted), nem kell megsértődni, ha kijavítanak.
2. Mindhármunknak volt mondanivalónk. Nekem - a hülyeséged javításán túl - az, hogy KÉNYSZERES CSELEKVÉS. Máskor olvasd el rendesen a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!