Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hány holdja van a földnek?

Hány holdja van a földnek?

Figyelt kérdés
Én valahol azt olvastam hogy 33.De szerintem ez kicsit sok.Vagy nem?Légyszi gyosan válaszoljatok mert a suliba kell és jegyet kapok rá.Ha nem lesz jó akkor nagy szarban leszek:(
2010. jan. 21. 11:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mi? Hogy lenne már 7? Én csak egyről tanultam és szerintem is csak egy van. Persze csak meg kell tudni a hold definícióját és onnan már megtudhatod magadtól is.
2010. jan. 21. 22:04
 12/17 anonim ***** válasza:
94%
a kisbolygókat nem értem egyesek hogy a r*kba keverik ide. A kisbolygó az nem hold. A Földnek 1 holdja van a Hold. Nincs több. Csak ez az egy ami nagy méretű és KERING A FÖLD KÖRÜL.
2010. jan. 21. 22:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

22:20

Egyetértek 22:20-vel.

Remélem a sok hülye aki odaírta,hoyg 7 van még, hozzáadja a további kb 200 műholdat is! :D

Azért a kérdező írja majd le legyenszíves hogy hányast adott a tanár!!!!!!!!!!

2010. jan. 22. 15:11
 14/17 anonim ***** válasza:

LOL 1 holdja van és annyi is marad. EMBEREK! KOMOLYAN! áu

Femina is hála a hatásvadász, egy ugyanazon cikkben is akár egymásnak ellentmondó mondatainak felkerült a feketelistámra. Nebulvársajtóbólinformálódjunklegyenekszivesekhölgyeimésuraim.

A felsorolt objektumok aszteroidák, amik a NAP körül keringenek, néha viszonylag KÖZEL kerülnek a Földhöz (akkor is 30x messzebb vannak mint a Hold a Földtől), és igen, hatással van rájuk a Föld gravitációja, de ettől még nem HOLDAK!

2010. jan. 22. 19:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Azt az iskolát ahol hetet tanítanak jobb lenne bezárni hogy hülyeséget ne tanítsanak! Azt se tudják mi az hogy hold, több mint szomorú! Történelemtanárok hülyeséget tanítanak az elmúlt negyven évről mi lesz már itt lassan?
2010. jan. 23. 15:45
 16/17 anonim ***** válasza:
A holdak az anyabolygójuk körül keringenek elsősorban, elemi dolog.
2010. jan. 23. 15:48
 17/17 anonim válasza:
A Földnek egy és fél holdja van. Van a Hold meg a Nap egyik holdja, ami a Föld pályáját követi. Ezért csak fél.
2012. szept. 16. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!