Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Régen a pestisjárványok...

Régen a pestisjárványok bolhákkal terjedtek. Hogy lehet, hogy mindenki bolhás volt? Ez annyira megszokott volt régen? Járványok ide vagy oda, nem gondoltak arra az emberek, hogy ezt nem lenne szabad eltűrni?

Figyelt kérdés
Egyáltalán honnan volt annyi bolha? Egy mai ember szerintem jó, ha életében egyszer lát.
2014. szept. 19. 11:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

"Szóval szerinted nem tizedelték meg az indiánokat, nem voltak boszorkányévetések, és 150 éve Brazília egy fejlett, higiénikus hely volt. Értelek..."

Pontosan ez az a fajta félművelt emberek leegyszerűsítése, amiről beszéltem.

1. Az indiánokat nem kiirtották, hanem nagyobbrészt a járványok végeztek velük.

2. A boszorkányégetések nem milliós nagyságrendűek voltak, és nem a csúnya, gonosz egyház rendelte meg őket.

3. Brazíliáról nem állítottam, hogy fejlett volt, de ha tudnál olvasni, esetleg láthattad volna, hogy azt állítottam, hogy számomra nem világos, hogy a trópusokon, ahol az emberek ruházata kevés, miért jelentenek problémát a bolhák.

2014. szept. 21. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!