2036 körül tényleg egy bolygó nagyságú meteor belecsapódik a Földbe?
LOL! Mióta megmérték, hogy szegény meteor becsapódási esélye még a mérhetőség szintjét is alig éri el, bolygó nagyságúra nőtt.
Erre gondolsz: (99942) Apophis (a ≈350 m near-Earth asteroid) became the first object rated level 2 on 23 December 2004,[15] and was subsequently upgraded to level 4 — the current record for highest Torino rating.[15] It will pass quite closely to Earth on 13 April 2029 without an impact. It retained a rating of level 1 for a 2036 encounter due to the orbital uncertainties introduced by the gravitational deflection until August 2006, when Apophis was downgraded to 0. – [link]
Szóval nem bolygó nagyságú, hanem 350 méteres, és nem fog becsapódni, legalábbis a következő 100 évben biztosan nem.
Már megint a világvége-várók?
Egy ideig egészen csendben voltak...
Hát, ha nem is az Apophis, de a 2.link 2.tábla 4. ígéretes.
2007 VE191 : Igaz, hogy csak :D 63 m-es, de 2015-ben jön, és a becsapódás esélye nagyobb mint egy lottó 4-esé.
Azért ez is ütne vagy 1 km-es krátert.
igen arra gondoltam :D .
hát én nem várom hidd el és tudom hogy eddig sokszor hülyeségeket mondanak , de bennem mindig az van hogy mi van ha most mégis történik valami ???! ki tudja ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!