Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A fülpiszkáló használta miért...

A fülpiszkáló használta miért ilyen jó érzés?

Figyelt kérdés

Gondolom már mindenki átélte, hogy tisztította a fülét fülpiszkálóval, és egyszer csak földöntúlian boldogság töltötte el.

Ez miért alakult ki? Milyen előnyünk származott abból, hogy ezt a képességet kifejlesztettük/meghagytuk?

2014. szept. 5. 21:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,de nagyon állati jó érzés :D Megyek is piszkálni...:D
2014. szept. 5. 21:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem mi fejlesztettük ki, ezt kaptuk.

A fülben ugyanúgy vannak nyitott szinapszisok, mint a talpon, vagy a tenyéren valamint a tápcsatornánk két végén (száj, segg) és ezek stimulálása jó érzéssel tölt el.

2014. szept. 5. 21:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Azért el ne élvezzetek! :)
2014. szept. 5. 23:51
 4/11 anonim ***** válasza:

2-es!

Mik azok a nyitott szinapszisok?

2014. szept. 6. 16:16
 5/11 botoh válasza:
100%
Nem tudom, hogy miért ilyen jó érzés, de nekem megtiltotta a fülészem es nagyon nehéz visszafonom magam.
2014. szept. 7. 16:20
 6/11 anonim ***** válasza:
Erogén zónának számít. De hogy miért???
2014. szept. 7. 17:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja, igen az ellenérvek a piszka használatához. Ha valaki mondjuk 10,12,25 vagy 30 év alatt egyszer sem tisztította a fülét semmilyen módszerrela,akkor igen,a felgyülemlett,büdös,barna szutykot a piszkával csak beljebb tukmálja az ember. De ha valakinek kicsi korától redszeresen karban tartották :D és a piszkát nem dugja be agyig,akkor azt a napi,két napi kis zsírt és port ki lehet szedni vele és nem okoz bajt. Ha egyéb probléma van a füllel,azt meg kell oldani és nem a piszka-tilalom a megoldás. KEdves utolsó hozzászóló,nem rád céloztam ezzel,ne vedd magadra! :D
2014. szept. 7. 17:57
 8/11 anonim ***** válasza:

Na akkor a rémtörténet.

Egy ismerősöm vasárnapi ebéd után a teraszon elégedetten ücsörgött kényelmes nyugágyában jobb fülét éppen a fülpiszkálóval kényztetve, mikor egy arra járó szúnyog észrevette gusztusos kis halántékát, rászállott és nagy élvezettel belecsípett. A reflexek akkor is működnek, ha az embernek épp egy fülpiszkáló van a fülében...Innen18-as karika, nem is írom le, mi történt, mert az leírhatatlan, csak azt, hogy beszakított dobhártyáját és összekócolt hallócsontocskáit több műtéttel lehetett csak úgy ahogy helyrehozni.

Szóval ilyen is van.

2014. szept. 7. 19:04
 9/11 anonim ***** válasza:
A rohadt szúnyogja...
2014. szept. 7. 21:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam, hogy beledugom, persze csak ésszel, és elkezdem forgatni.
2014. szept. 7. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!