Miért szívunk el több cigit, amikor alkoholt fogyasztunk?
Akkor nem lehet, hogy inkább valamilyen társasági dolog? Gondolok itt "megfelelési kényszerre" péládul...
Gondolom, nem egyedül iszol, és a "szívjunk el egy cigit" vagy hasonlók is gyakran hangzanak el...
Gondolom mert az alkohol miatt oldódnak a gátlások. Valamennyire visszafogod magad cigizés terén, de az alkohol eltörli a gátakat:D
Amúgy ez szerintem is létező jelenség. Biztos nem igaz mindenkire, de sok emberre. Én pl. sosem cigizek, nem szeretem, sőt, kifejezetten undorítónak tartom, de ha berúgok, akkor mindig megpróbálkozom vele:D Aztán konstatálom, hogy még mindig szar:D
A "jelenség" alkoholfogyasztás nélkül is hasonlóan működhet egyeseknél, egyszerűen csak társaság kell hozzá. És nem csak az van benne, hogy gyakrabban megkínálnak másokat cigivel, vagy hogy gyakrabban elhangzik a "gyújtsunk rá" javaslat, ezek nélkül is simán emelkedhet a cigifogyasztás.
Az okáról fogalmam sincs, csak elképzeléseim vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!