Lehetseges ezt almodni?
Egyik osod megelt esemenyeit almodni lehetseges e. Vagy csak a sajat tudatalattinkbol elojovo kepek jelentik az almot. Orokolhetoek e a tudatalatti cslekmenyek.
Gyakran almodom olyant, amivel en ne mtalalkoztam soha. Nem is hallottam rola, es megis megalmodom. Mit szoltok ehez
Első vagyok,!! biztosan nem mesélt róla!Hiszen az ő eljegyzése volt apuval!Az esküvőjükről mindig mesélt, és képek is vannak róla, de az eljegyzésükről nem.Utána megkérdetem aput, és a mamát hogy kik voltak ott, és mi volt anyunk akkor !Ugyan olyan volt minden, még a helyszín is az volt!A Mamámék garázsában volt!Nem is tudtam hogy volt eljegyzésük is!Mindig azt hittem csak esküvőjük volt!
Biztos van az álmomnak jelentése is, de maradok abban a hitben hogy csak azért akarta hogy álmodjak róla hogy ne felejtsem mennyire fontos a család, és a családi összejöveteleknek mekkora jelentőssége van!
Az álom nem(csak) a tudatból jön, hanem a tudatalattiból is. Nem feltétlenül kell természetfeletti dolgokra gondolni. Hallhattál róla, de nem maradt meg csak valami eldugott részén az agyadnak. Szóval hogy benned volt az infó, csak nem tudatosan, de az álomban pont az a szép, hogy előjön a tudatalatti.
Amit még írtak, hogy a génekben van az álom, meg ilyenek, az hülyeség. A génekben nem öröklődik semmilyen tanult, az élet során megtörtént dolog. Csakis véletlenszerűen mutálódik új egyedek létrehozásakor. Ezt már bebizonyították egy ideje azok, akik az evolúcióval foglalkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!