Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mikorra tudja a tudomány...

Mikorra tudja a tudomány megfejteni majd a női agy logikáját?

Figyelt kérdés

2014. aug. 18. 21:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
34%
Talán azért vagyok márcsak 53% os mert leszázalékolsz a többi kis követőddel eggyütt , ami csak mégjobban bizonyítja a szánalmasságodat , nem bírod elviselni ha vesztesz egy vitában .lehet hogy neked nincs a számítógépen kívül épeted és azért köt le téged ez az oldal , én csak elolvasgatom a vicces kérdéseket meg néha válaszolok , egyébként megsúgom neked hogy az én " női logikám " által vagyok most egy sikeres ügyvéd ,te mire mész a méltánhíres "férfi logikáddal " raktári melós vagy , vagy bolti eladó ???
2014. aug. 19. 11:21
 22/29 A kérdező kommentje:
Ügyvéd? Háááháháháháháháháháhááháháháháhááháháháháháháá.
2014. aug. 19. 11:43
 23/29 A kérdező kommentje:
Majd én helyetted elnézést kérek a raktári melósok és a bolti eladóktól.
2014. aug. 19. 11:43
 24/29 anonim ***** válasza:
57%
Hagyjuk a vitát ( mert már egyszer vesztettél ) , miért tetted fel ezt a kérdést ? De most komolyan , ez már nagyon érdekel
2014. aug. 19. 12:04
 25/29 anonim ***** válasza:
57%
Egy ismerősön mesélte, hogy fiatal srác korában bedobott egy petárdát a tyúkosudvarba. A nyertes tyúknak szétnyílt a csőre, gyorsan le kellett vágni. A kérdező szándékát illetően ez a történet jutott eszembe.
2014. aug. 19. 13:06
 26/29 anonim ***** válasza:
57%
Mi lenne, ha azt mondanám, hogy a logikus gondolkodás és a jó állás nem feltétlenül jár együtt?Csak hogy elkerüljük az érvelési hibákat.
2014. aug. 19. 13:13
 27/29 A kérdező kommentje:
Nők...
2014. aug. 19. 13:17
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Tudod a tudomány úgy működik, hogy a kiszemelt dolgot hosszan megfigyeli, az adatokat rendezi, megpróbál szabályszerűségeket találni, és amikor meg tudja jósolni a dolog jövőjét (egyikét kisebb időtávra (pl. foton), másikét nagyobbra (pl. menetrendszerű vonat), akkor azt mondhatja, hogy érti.

A nőkkel pont ugyanez a helyzet. Meg a férfiakkal is. Ha figyelmesen megfigyeled, egészen jól elboldogulhatsz. Én például meg tudom fejteni a nők logikáját, pedig férfi vagyok.

Azt már meg se említem, ha valaha eljutsz egy könyvesboltba, ezerszámra vannak ezzel foglakozó könyvek. Némelyik egészen hasznos. Van olyan is, amelyet egy férfi és egy nő közösen írt, éppen ebből a célból.

Fel a fejjel! Egy kis befektetés, és neked is sikerülhet.

2014. aug. 19. 16:33
 29/29 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2014. aug. 19. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!