Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Így van esélyem bekerülni?

Így van esélyem bekerülni?

Figyelt kérdés
MOst leszek 10.-es, és állatorvos szeretnék lenni. Nem nagyon vagyok jó bioszból meg kémiából, vagyis annyira nem, mint amennyire kéne. Jó, az tény és való, hogy mindig ötös voltam ezekből. Most humánra járok, az nem baj, ha nem bioszra? így bekerülhetek, ha felveszem faktra? általánosban végig kítűnő voltam, most a Radnótiba járok ( Szeged) és 1 db négyesem lett. Nagyon szorgalmas vagyok, meg tudok tanulni mindent, csak kémiából ezek a számolások, meg kísérletek nem az erősségeim. Nagyon nagyon szeretnék állatorvos lenni. Ja, és még annyi, hogy 10.-től a suli legszigorúbb tanára fog tanítani, aki tuti megtanítja nekem a bioszt. Szóval a problémám a kémia. Mindkettőből kell emelt szintű érettségi? És nem baj, ha humánra járok?
2014. aug. 1. 23:23
 1/2 A kérdező kommentje:

*kitûnô

ja, es, hogy felrertes be essek. En szeretem a bioszt:) csak nem tudom, hogy Jo vagyok -e belole, meet altalnosban ment, mimdig otoseim voltak. Csak nem tudom, ez mennyire eleg a gimiben. Szoval en szeretem a bioszt :)

2014. aug. 1. 23:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Mindkettőből emelt kell, bár ennek a felvi.hu-n magad is utánanézhettél volna.

Az meg senkit sem érdekel hogy milyen tagozatra jársz, a lényeg hogy az érettségid jó legyen. Nézd meg az előző évek érettségijeit, hogy nagyjából képben legyél miből van lemaradásod.

Azt halkan mondom, hogy állatorvosin a vizsgákhoz, számonkérésekhez képest az emelt érettségi egy vicc.

2014. aug. 1. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!