Miért álmodom mindig tornádóval?
1. Mert túl sokat foglalkozol ezzel a témával.
2. Nem foglalkozol vele túl sokat, de számodra rémisztő, félelmetes, és ezek az érzések álmodban jobban kijönnek.
Szerintem inkább az első.
...És nem is én lennék, ha nem nyávognék a helyesírás miatt. Inkább azzal foglalkozz a felesleges parázás helyett.
álmodom
itthon
el bírtam taszítani
utána
hegyben (de inkább: hegyen)
+ pontok és vesszők...
Hát… Én bioszból márpedig azt tanultam, hogy az álomlátás a terhesség első jele… Kilenc hónap múlva már tuti nem ilyenekkel fogsz álmodni.
Hogy valami „normális” is legyen: ha így gondolod, akkor meg inkább a második. De a kérdést még mindig nem érzem normálisnak. Inkább jósdába mennél vele
Helyesírás:
*billentyűzetet
*space-t (vagy szlávosan: „szpácsét” – ez utóbbiban legalább stílus van)
A szóközeidbe még pont nem kötött bele senki, de most hogy így mondod, furcsa mód csak írásjelek után hiányzik. Szóval nem sikerült kimagyaráznod, hogy bunkó vagy…
Végezetül: azt tudhatnátok, hogy a nagyobb billentyűk leszedésénél az őket tartó és merevítő fémrudakkal vigyázni kell, mert könnyen eltörhetik a rögzítő műanyag patentokat.
ugyanaz amit a 2. válaszoló említett
+ nem nézted meg azt a vihar magja filmet?mert miután én megnéztem az előzetest én is sokat gondoltam erre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!