Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miért álmodom mindig tornádóval?

Miért álmodom mindig tornádóval?

Figyelt kérdés
Minden héten tornádóval álmodok Az éjjel azt álmodtam hogy ithhon voltunk és a házunk előtt 3 tornádó volt de előtte valami tűz jött az égből és a házunk belsejét leégette de én a tüzet elbirtam taszítani mint valami varázserő utánna kimenekültünk és jött 3 tornádó!azelőtt azt álmodtam hogy jöttünk haza valahonnan és akkor is jött egy tornádó egyszer volt olyan is hogy egy hegybe nyaraltunk és minden 5.percben jött 5 tornádó egyszerre sőt szupercella volt az miért álmodok ilyeneket????
2014. júl. 11. 13:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert terhes vagy.
2014. júl. 11. 13:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Normalis valaszokat pls
2014. júl. 11. 13:55
 3/7 anonim ***** válasza:

1. Mert túl sokat foglalkozol ezzel a témával.

2. Nem foglalkozol vele túl sokat, de számodra rémisztő, félelmetes, és ezek az érzések álmodban jobban kijönnek.

Szerintem inkább az első.

...És nem is én lennék, ha nem nyávognék a helyesírás miatt. Inkább azzal foglalkozz a felesleges parázás helyett.

álmodom

itthon

el bírtam taszítani

utána

hegyben (de inkább: hegyen)

+ pontok és vesszők...

2014. júl. 11. 15:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normálist és egyben kioktató választ! Van rá indokom, hogy miért írtam helytelenül ugyan is múltkor takarítottuk a billentyűt és a spacet/szóközt/ nem bírtuk rendesen vissza rakni tehát nem mindig fog!És igen sokat foglalkozom ezzel a témával de annyira nem sokat hogy erről álmodjak minden 2.nap!
2014. júl. 11. 21:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát… Én bioszból márpedig azt tanultam, hogy az álomlátás a terhesség első jele… Kilenc hónap múlva már tuti nem ilyenekkel fogsz álmodni.

Hogy valami „normális” is legyen: ha így gondolod, akkor meg inkább a második. De a kérdést még mindig nem érzem normálisnak. Inkább jósdába mennél vele

Helyesírás:

*billentyűzetet

*space-t (vagy szlávosan: „szpácsét” – ez utóbbiban legalább stílus van)

A szóközeidbe még pont nem kötött bele senki, de most hogy így mondod, furcsa mód csak írásjelek után hiányzik. Szóval nem sikerült kimagyaráznod, hogy bunkó vagy…

Végezetül: azt tudhatnátok, hogy a nagyobb billentyűk leszedésénél az őket tartó és merevítő fémrudakkal vigyázni kell, mert könnyen eltörhetik a rögzítő műanyag patentokat.

2014. júl. 11. 21:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy ilyen időszakom amikor rengetegszer álmodtam velük
2014. júl. 12. 00:52
 7/7 anonim válasza:

ugyanaz amit a 2. válaszoló említett

+ nem nézted meg azt a vihar magja filmet?mert miután én megnéztem az előzetest én is sokat gondoltam erre

2014. szept. 7. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!