A maják utáni világvége időpontja 2029. április 13.
péntek?
Figyelt kérdés
A Apophis asteroida a jelenlegi számítások szerint 2029. április 13-án, pénteken a Földet a Föld-Hold távolság töredékének megfelelő mértékben közelíti meg. Majd az aszteroida 2036-ig visszatér, amikor a becsapódási valószínűség már sokkal nagyobb lesz, hiszen a Föld mellett történő elhaladás számunkra kedvezőtlenül befolyásolja a pályáját. Az oroszok már dolgoznak rajta, hogy a 2029-es megközelítéskor mindenképp biztonságos pályára állítsák az aszteroidát.
Niribu helyett Apophis? :)
Tehát én, talán a legelsők egyike már most világvégét kiáltok 2029-re, ha túléljük a majákat!!
A mamám mesélte, h gyermekkorában is már terjesztettek ilyen világvége rémhíreket.A kihirdetett napon, ezer kilencszáz harminc valahányban,sokan aztán várták a véget.............de nem történt semmi :)Szerintem ezután sem fog, akár 2010, akár 2016 vagy éppen 2029.
2010. jan. 4. 01:17
13/24 A kérdező kommentje:
Amúgy 2029-ben sem világvégét jósoltak, csak akkor lesz egy "közeli" elhaladás. De úgyis világvégét fognak kiáltani.
2010. jan. 4. 01:34
14/24 anonim válasza:
A régi öregek azt állították,hogy 2000-ben lesz világvége.Mondogatták mindig,hogy csak egyezeret élnünk,nem kettőt.Ehhez képest még mindig élünk.A többit is túlfogjuk élni,hacsak valamilyen hülye tele nem szóra atombombával a világot.
2010. jan. 4. 07:23
15/24 anonim válasza:
Nemá!! Nem akarok 2012után felébredni!!!!!!!
2010. jan. 4. 10:10
16/24 anonim válasza:
Akkor csicsikálj! :)
2010. jan. 4. 11:05
17/24 Zenon válasza:
Van benne ráció.Minden 100 évben éri egy "komolyabb" becsapódás Földünket.Legutóbb az 1900-as évek elején volt az orosz tundrán.Azt mondták,ha lakott területre csapódott volna,több százezren vagy akár 1 millióan is meghalnak,hatalmas területet tarolt le.Persze ez csak egy kavics volt,nem az a termetesebb fajta,ami anno hazavágta a dinókat.Én 2016-ra tudom,hogy mondtak egy meteor veszélyt.Akárhogy is,a fenyegetés valós.Nem az a kérdés,hogy be fog-e csapódni egy nagyobb meteor,hanem az,hogy mikor.Ja,és a Majákból már csömöröm van!
2010. jan. 20. 15:32
18/24 anonim válasza:
Amúgy a 2029-es meteornak már az oroszok nekifeküdtek :) Mármint hogy most halad el nemsokára a Föld mellett az egyik irányban, 2029-ben visszafelé, akkor lesz nagyon közel. És most, még odafelé akarják a pályáját módosítani, hogy visszafelé se okozhasson gondot. Úgyhogy lehet az oroszok meghiúsítják ezt a világvége-bulit :( Nekik könnyű, annyi vodkával, ami ott van, minden nap lehet világvége-buli :(
2010. jan. 21. 19:46
19/24 anonim válasza:
Sokan buliznak a világ végére,a mayak jól jövendöltek mindig,nagyon okos emberek voltak,1848 ban is elszámoltak a világvégét,biztos hallottatok már róla,pont mint a 2000. évről.
ha olvasol bibliát akkor tudod miről van szó,nem lehet tudni mikor de be fog következni,pontos időt nem tudhatunk.
2010. jan. 21. 21:13
20/24 anonim válasza:
Nekem fizika tanárom mesélt erről.Van esély rá, hogy becsapódik.És dolgoztak, ki elméeleteket, hogy lehetne megakadályozni.Pl atom töltet( nem hatásos, mert tömör vas),egy nagy súlyú űrhajó, amivel módosítják a pályáját( ez se megy mert ekkroa súlyú űrhajót nem tudnak ki lőni, ami akár 1mm-es pálya módosítást is jelentene), vagy pedig, hogy belúlrúl felrobbantják, ami ugyan működne de akkor 1 helyett 10000 vas darab szállna felénk, ami nem kellemes.ÉS tudtommal 100km átmérőjű és ha becsapodik, akkor florida környékén történne, ahol anno a dinók pusztulását okozó aszteroida csapódott be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!