Emelt szintű kidolgozott biológia és fizika érettségi tételeket keresek, van valakinek? Aki ebben az évben érettségizett belőle?
Jól sejtem, hogy te nem ebben a vizsgaidőszakban fogsz érettségizni? Csak mert ahhoz kicsit késő lenne már neki kezdeni.
A bioszról nem tudok nyilatkozni, mert amikor még nekem kellett jelentkezni, akkor nem volt kötelező az emelt szintű érettségi. A mostanában érettségizők picsognak a biosz emelt miatt, legalábbis itt gyakorin.
Mindenesetre fizikából tettem emelt szintűt, az egyáltalán nem vészes, szóbelire pedig külön tételekkel felesleges készülnöd. Teljesen elég a mozaikos tankönyvekben meglévő anyag, amit megtanulsz úgyis írásbelire is. Vannak még a kísérletek, azok viszont újabban fent vannak YouTube-on is az egyik fizikatanár jóvoltából, úgyhogy azokat elég csak megnézned, a számításokat megtanulnod. Még az sem olyan eget rengető probléma, ha nem tudsz bemenni egy iskolába végig gyakorolni őket, bár azért ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!