Közel a világ vége? Szerinted?
Figyelt kérdés
Válásos ember vagyok Görög katolikus .Jézus azt mondta hogy akkor lesz világvége ha nemzet nemzet ellen támad és különféle természeti katasztrófák következnek be.Ezek a katasztrófák szerintem nincsenek olyan messze mit gondoljuk .Vegyünk a globális felmelegedést . Nagy mértékkel hat ránk és még alig bontakozott ki . Csak nézzük meg az idei telet .Nem tudom kinél hogy de nálunk három nap között 21 C fok eltérés volt .Ez elég hajmeresztő szerintem .2 dolog hogy már lassan nagyon sok atomfegyver van . Ha ez egy bolond kezébe kerül pl. Pakisztánba egy merénylő kezébe biztos nem fogja otthon a raktárba tartani .Ha nem is világvége de nagyon nagy változások jönnek. ti hogy gondoljátok ?2010. jan. 1. 20:03
11/13 anonim válasza:
A bibliában levanírva ,hogy ember nem tudja megjósolni a világ végét.
12/13 anonim válasza:
Erre senki sem tudja biztosan a választ. Tény, minde állatfaj egyszer kihal, az emlősöknél ez kb 3-5 millió év, vagy átalakul más fajjá. De ha a végső kérdésre keresed a választ ami hülyeség,mert addig képtelen fenntmaradni a mai ember(nem akarom részletezni), akkor az 5 milliárd év. A nap akkor pusztul el. 10 milliárd év múlva meg a naprendszer bólygói(ha addig be nem fogja egy más égitest gravitációja) a Tejútrendszerünk és az Androméda köd miatt. De mivel Te erősen vallásos vagy,gondolom nem hiszel ezekben.
13/13 anonim válasza:
Jézus nem mondott semmi konkrétumot az ö eljövetelével kapcs-ban. Amiket mondott azt minden korszakra lehetett és most s lehet értelmezni. a hívők ugyanugy mint te minden korszakan várták Jézust, de nem jött el. Most sem fog. Mert az egész biblia egy mítosz ahogyan Jézus alakja is. (keresztény voltam. de már nem vagyok az)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!