Egy vadnál melyik a legcélszerűbb lövés?
Figyelt kérdés
mármint melyiknél döglik meg rögtön (tüdő, máj)2014. jún. 5. 19:37
1/5 anonim válasza:
Szerintem „agy”, ha a lövedék impulzusa és alakja megfelelő, hogy átvigye a koponyát.
2/5 anonim válasza:
fejbe nem lövik, mert akkor nem lesz trófea belőle...
leginkább lapockánál szeretnék eltalálni (ami úgy nem mindig sikerül), tudtommal az a legjobb találat, de ha már vadászol tiszteld az állatot!!
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, teljes mértékben tisztelem :D de volt már hogy gerinctüskén találtam, összerogyott, aztán felállt és elfutott. Szerencsére megtaláltuk. :D
2014. jún. 5. 20:40
4/5 mustafa33 válasza:
Hogy szereztél vadászjegyet? Pénzért? mert ha nem akkor ezt nem itt kérdeznéd.
És akkor illene tudnod azt is hogy a meglőtt vad nem "döglik meg".
(egyébbként sejtem, hogy még évekre vagy a puskától, csak olvastál valamit a gerinctüske találatról és dicsekedni akartál, hogy te mi mindent "tudsz")
5/5 anonim válasza:
A blatt lövés a legjobb,vagyis a szív,de ezt csak akkor tudod meglőni,ha a vad jó pozícióban áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!