Mi az a széndioxid-kvóta?
Figyelt kérdés
házi dolgozathoz kell de nem találtam semmit. Valaki kifejtené nekem lécci? Köszi előre is :)2014. máj. 29. 17:46
1/4 anonim válasza:
Nem tudom pontosan és részletesen, úgyhogy nézz utána, vagy várj még válaszokat.
De alapvetően engedélyezett szénioxidkibocsátás-mennyiséget jelent, amivel egy állam, cég vagy más szervezet rendelkezik. Ez egy előírt szint, amit nem szabad meghaladni. Ha jól tudom, adni-venni is lehet ezeket a kvótákat.
2/4 anonim válasza:
Úúúúúgy rühellem ezt a "nem találtam semmit" dumát. Szar hazugság, mégis hogy a pics_ba nem találsz, amikor beütöd a gugliba és ott az elő találat!? Még görgetned se kell.
Dolgozz egy kicsit, ne légy ennyire lusta.
3/4 anonim válasza:
Itt kellően részletesen, már már szájbarágósan ki van fejtve:
4/4 anonim válasza:
Kedves "halivalakisegitesen", tudod kinek írogass privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!