A kérdésben az áll, hogy "Milyen mélyen jutott EMBER a föld belsejébe" és nem a fúró. Nem tudom, mire gondolt a kérdező, de gyanítom, hogy emberi lényre és nem ember által készített tárgyra.
Így van ez, ha a kérdést a válaszolónak előbb értelmezni kell - és sok eset van.
2014. máj. 28. 11:59
6/12 anonim válasza:
1960-ban állították be a mariana árkos rekordot... 50 éve mi a tökömet csinálnak? Ez olyan, mint a Holdra szállás, bár azt még anyagi okokból meg lehet magyarázni. De most SOKKAL jobb technológiával sokkal több információt nyerhetnénk az óceán mélyéről, aminek a 80%-a a mai napig feltérképezetlen. Ez is a tudomány csődjét mutatja.
2014. máj. 28. 12:22
7/12 Wadmalac válasza:
Azért az erős túlzás, hogy 50 éve nem történik semmi.
Ennél sokkal többet ne várj, ez is ugyanolyan Q drága (és veszélyes, ezért inkább ember nélkül megoldandó) játék, mint a holdra röpködni. :)
2014. máj. 28. 12:34
8/12 Wadmalac válasza:
Egyébként én a kérdező földmélyi kérdésébe nem értelmezném bele a tengerfeneket, bár tény, hogy ott jutottunk a legmélyebbre tengerszint alá.
Itt szerintem a jó válasz a 3 kilométer mély aranybánya volt.
2014. máj. 28. 12:43
9/12 anonim válasza:
A Marianna árok az hol a kisbetűs föld mélye?
2014. máj. 28. 13:13
10/12 2xSü válasza:
Elnézést, de a „milyen mélyre jutott” kifejezésbe belefér az az értelmezés is, hogy az eszközök által. A Föld – vagy föld? helyesírási hibáról van szó, vagy tényleges értelmi megkülönböztetésről? – belseje is értelmezés kérdése, mert a Marianna-árok bizonyos szempontból a felszín.
De majd a kérdező gondolom pontosítani fogja a kérdést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!