Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Lenne itt olyan olyasvalaki,...

Grof007 kérdése:

Lenne itt olyan olyasvalaki, aki segítene nekem tisztázni egy-két dolgot a matematika területén?

Figyelt kérdés
Jelenleg a halmazelméletet tanulmanyozom, kizarólag érdeklődés és unaloműzés miatt. Szükségem lenne valakire aki szívesen válaszolna kérdéseimre.

2014. máj. 22. 14:19
 1/8 Tengor ***** válasza:
Miért nem teszed fel itt a kérdését és aki tud az majd válaszol?
2014. máj. 22. 14:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Mert hosszadalmas lenne itt kifejteni, illetve megeshet hogy nem egy, hanem több kérdesem is van. Nem olyan fontos ez az egész, csak gondoltam ha van olyan aki szeret magyarazni, nekem ezt megteheti nyugodtan. Mellesleg az email címem hunplugged85@gmail.com
2014. máj. 22. 14:46
 3/8 Tengor ***** válasza:

Kár, hogy egy felhasználó csak egy kérdést tehet fel ide életében... ...jah várj, nem is!

Ha nem fontos, akkor ne kérdezd meg!

Az e-mail címed butaság volt ide írni. Hogy tanulj belőle felírtalak a nagyobb áruházak levelezőlistájára!

2014. máj. 22. 18:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Nos engem hidegen hagy hova iratkozol fel, ez csak amolyan masod-email cim. Felolem teleszemetelheted, nem tudom hany gigat biztosit google, de ha ez neked jo hajra. De tudom hogy csak viccelodsz, ugy latom te ilyen nagyon kope legeny vagy. Bar azt semmikepp nem ertem miert nem tudsz beletorodni abba hogy nem szeretnem ide irni a kerdeseimet amiket par sorba meg se tudnek fogalmazni. Ennyire furdal a kivancsisag? Ha olyan egyszeru lenne, hidd el megtalalnam ra a valaszt a kereso segitsegevel, de sajnos ezek nem ilyen tipusu kerdesek.
2014. máj. 22. 18:31
 5/8 Tengor ***** válasza:

Nem, nem vicceltem.

Nem furdal, csak néhányan úgy vélik, hogy ez az oldal ilyen privát szervíz, privát matektanár, privát szexuális tanácsadó... Ez nem jó.

2014. máj. 22. 19:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Sajnalom ha igy gondolod. Nem probalok hasznot huzni senkibol, en szemely szerint szeretek segiteni masoknak, elmagyarazni dolgokat mindenfele ellenszolgaltatas nelkul, gondoltam masok is vannak igy ezzel. Nincs semmi baj ezzel ha emberek segitenek egymason. Az meg hogy miert preferalom privatba, mar kifejtettem korabban. Nem matektanart keresek, valamit nagyon felreertesz szerintem. A feliratkozast pedig koszonom. Rendesen megleckeztettel.
2014. máj. 22. 19:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Hihetetlen. Figyu, ez az oldal arra valo hogy kerdeseket tegyenek fel. Kerdezel. Valaszolunk. Lehet hogy en. Lehet hogy mas. Mibol gondolod hogy valakinek az az elete vagya hogy pont teged tanitson halmazelmeletre? Miert nem jo ha itt kerdezel?
2014. máj. 24. 03:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Egyemmeg a szíved, ne idegeskedjél. Amúgy van olyan aki szívesen elbeszélget a matematikáról. Én nem tudtam hogy itt ilyen szigorú szabályok vannak, úgy látom nagyon szúrja a szemeteket egy ilyen apróság. Ha gondoljátok leveszem a kerdést. Ezt a tanítósdi dolgot meg ne erőltessétek már, tiszta nevetséges. Tanulok én magamtól. Inkább ajánlanátok oldalakat, ahol lehet hasonló érdeklődésű emberekkel beszélgetni.
2014. máj. 27. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!