A sárgája és a fehérje miért nem keveredik ösze, amikor összerázunk egy tojást?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 19. 08:50
1/2 anonim válasza:
Mert a kettőt elválasztó hártya alkotóelemei nagyobb erővel kapcsolódnak egymáshoz, mint amekkora erővel rázod a tojást.
Ha elég erősen rázod a tojást, összekeveredik a sárgája a fehérjével.
2/2 anonim válasza:
Is, és más sűrűségű a két anyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!