Ha a világűr esetleg nem önmagába záródik, mi lehet a végén?
Figyelt kérdés
Téglafal kizárva, tejbegríz is. De komolyan érdekelne, van-e valami elképzelése erről a tudománynak.2014. ápr. 18. 20:20
1/13 Shai-Hulud válasza:
Nem tudjuk, tehát nincs elképzelés.
Ameddig tudjuk mi van, az még mindig a világűr, a "jól ismert" 3D-s világunk, ami ugye beletartozik a világegyetemünkbe. Ami azon kívül esik (ha van olyan), arról viszont semmilyen tapasztalatunk, semmilyen információnk nincsen, tehát elképzelésünk sincs róla.
Pedro
2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Még arra gondoltam, esetleg valami fekete lyukhoz hasonló lenne ott, amibe nem lehet belehaladni, vagy ha lehet is, nem tanácsos.
2014. ápr. 18. 20:42
3/13 anonim válasza:
a tudománynak elképzelése sincs róla, és dühítő, hogy valamennyien úgy fogunk megdögleni, hogy nem tudjuk meg
és ha elkezdesz rajt gondolkodni, hogy tovább, tovább, a végén beleszédülsz ... én legalábbis
4/13 anonim válasza:
Miért kéne lennie valaminek a végén? Simán elképzelhető, hogy a végtelenségig folytatódik, és nincs vége.
5/13 anonim válasza:
Akármi lehet, de szerintem önmagába záródik.
6/13 anonim válasza:
Akármi lehet, de szerintem önmagába záródik.
Mogyi
7/13 anonim válasza:
oké, önmagába záródik ... akkor MELLETTE mi van?
10/13 Peti7 válasza:
Mi az hogy önmagába záródik?Hogy mindig ugyan az ismétlődik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!