Vajon mi az egyetemes végső igazság?
Ú,ez a kérdés nagyon hegyibeszéd pozitívnak tűnik...
Már látom is előre:Elkezdődik a "válaszadás"(egy objektíven megválaszolhatatlan kérdésre) és aztán valaki majd elkezdi a "bezzeg ti materialisták" szövegelést.
Esetleg még a kvantumfizika is szóba kerül mert az most menő...
Na mindegy.Mivel kíváncsi vagyok egy pár ezer éves nagy talánynak a megoldására,ezért figyelem a kérdést,és ha valaki leírná véletlenül pont ide a helyes választ akkor örülni fogok hogy részese lehettem eme történelmi pillanatnak.
Végülis csak az emberiség létezése óta kutatjuk ezt a kérdést, egyre kifinomultabb eszközökkel. Vannak, akik egész életükben tanulnak, kutatnak, hogy a világ csak egy apró töredékét – a sivatagban egy porszemnyi részt – jobban megértsék, hogy közelebb kerüljenek ahhoz a bizonyos végső igazsághoz. Mi viszont így előre írjuk le a választ, lehetőleg pár sorba…
Mindenesetre ha megtaláltuk a végső igazságot, ígérem, értesíteni fogunk téged is… :-)
Én egy szóval meg tudom adni a választ: Nincs!
Számodra legalábbis nincs, az agyad nem képes ezt az információt felfogni, biológiailag, fizikailag lehetetlen, mivel a világból az érzékszerveiddel csak egy kis töredéket fogsz fel, ez pedig édeskevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!