Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Milyen kémiai anyagok vannak...

Milyen kémiai anyagok vannak egy közép iskola laborjában?

Figyelt kérdés

Nem kifejezetten kémiára szakosodott iskoláról beszélek, de olyanról ami azért elég komoly laborral rendelkezik. Például ilyen anyagokat lehet ott találni?:

salétromsav, kénsav, sósav, etanol, dextrin, nátrium karbonát, hexametiléntetramentin, aceton, kálium nitrát, toluol, xilol, szorbitol, higany, alumínium por

nátrium azid, ólom nitrát, pentaeritrit, karbamid

2014. ápr. 4. 16:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Heló!

Am ia középiskolai kísérletekhez kellenek, vlaamint a fakultációra ,azok megtalálhatóak. Iskolánként változhat, de szerintem a legjobb felvilágosítást egy kémiatanártól kaphatod, aki egy nagyobb iskolában tanít.

Viszont lakókocsit, gázmaszkot... máshonnan kell szerezned ;) - if you know, what i mean Jesse ^^.

2014. ápr. 4. 16:23
 2/2 A kérdező kommentje:

aha nagyjából én is erre gondoltam bár én nem speedet akarok csinálni :D

Ready to cook?

2014. ápr. 4. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!