Matematika, közép iskola?
Mondanátok olyan matematika könyvet ami felöleli az egész közép iskolai tananyagot?
Én ezt találtam:
Mondjuk ennél azt irják hogy egyetemi szintig van benne, de nekem böven elég lenne megtanulni belöle a megelelö fejezeteket. :D
Szoval nem olyan könyv kell amiben feladatok vannak, és talán a könyv végén meg ott vannak a megoldások, hanem olyan könyv aminek a segitségével (tanár nélkül) megértsem. Szoval le vannak vezetve a feladatok stb.
Én ezt ismerem, ezt merem ajánlani:
Ötven éve jelent meg az első kiadása, kiállta az idők próbáját. Eredetileg I. éves egyetemistáknak írta, hogy mit kell tudni a középiskolai anyagból, és benne van az első év anyaga is.
Azt gondolom, ha neked nem elég a középiskolai tankönyv a megértéshez, akkor valamilyen alapokbeli probléma lehet, más írás olvasása is hasonló gondokat okozhat.
Talán egyszerűbb, ha konkrét problémát konkrétan kérdezel. Akár tőlem privát, a moderátorok elküldik a kérdést.
De azért csak tanulmányozd a fent ajánlottakat is, biztos lehetsz benne, hogy hasznos.
ma 10:06
Hát nekem eddig csak feladat gyüjteményeim voltak, vagyis egymás után több száz-ezer feladat, és pár könyvben a végén ott volt a megoldás. De a levezetés az nem. Szoval nekem olyan könyv kéne amivel autodidakta modon is megérteném.
Na, ne trollkodj. :D
Egyébként nincs egy olyan rokonod akinek a kereszt neve "Á" betüvel kezdödik? Mert megvolt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!