Tesla feltalált egy állítólag máig alig ismert töltés típust és szerinte 2 toronnyal le lehetne fedni az egész világot ami energiát továbbítana bárhova.
2009. dec. 18. 13:46
2/18 anonim válasza:
minden elektromágneses sugárzás ilyen.
2009. dec. 18. 13:50
3/18 anonim válasza:
de ilyen hatékonysággal nyilván nem létezik.
2009. dec. 18. 13:50
4/18 anonim válasza:
Amikor legutóbb olvastam erről, ott tartott a téma, hogy egy szobán belül (4x4m) labor körülmények között már ment. Még nem sorozatgyártás érett, és közel sincs "2 toronnyal" lefedve a föld, de pár éven belül talán már nem kell zsinórt húzkodni a vasalóhoz, meg a kenyérpirítóhoz. :)
2009. dec. 18. 14:35
5/18 anonim válasza:
kérdés, hogy mennyire káros az emberi test egészségére, hogy ott cikázik összevissza az áram.
2009. dec. 18. 14:40
6/18 anonim válasza:
maga Tesla állította hogy túl káros az emberi egészségre ahhoz hogy használni lehessen.
2009. dec. 18. 18:49
7/18 anonim válasza:
Létezik. Tesla belefogott az elkészítésébe az ehhez szükséges eszközöknek. Sajnos nem tudta befejezni - pénzhiány, a kormány, és akkor már üzemelt a váltóáramú villamoshálózat, amit mellesleg tesla fejlesztett ki.
Én úgy tudom, hogy Tesla nem mondott olyat, hogy ez káros lenne.
Tesla rengeteg dolgot feltalált. Ingyenenergia gépek stb. Sajnos a pontos leírások és eszközök el lettek tüntetve. Ezen eszközök működését nem tudják megmagyarázni a hagyományos fizika segítségével.
Ha ezeket az eszközöket meg szabadna építeni, akkor pl ingyen lenne elektromos áram, ingyenes közlekedés stb.
Persze ez nem fog megtörténni, mert akkor pl vége az olajüzletnek.
2009. dec. 18. 19:56
8/18 anonim válasza:
Az USA-ban van egy olyan törvény, hogy a hadügy és a NASA bármilyen szabadalmat titkosíthat saját belső felhasználásra. Hiába is léteznek a kérdésben szereplő és más alternatív megoldások a kormányok az USA-hoz hasonlóan kemény felügyelet alatt tartják őket a politika és nagytőke érdekeinek megfelelően. Összeesküvés elméletnek hangzik, de szerintem logikus. Vagy elhiszed, vagy nem.
2009. dec. 18. 20:12
9/18 anonim válasza:
Igen valószínűleg létezik az energia továbbítás ilyen formája(azaz megoldható) de ez rendkívül titkos,és a technológia sohasem fog nyilvánosságra kerülni,és ennek anyagi okai vannak,így nem fogod a fizika könyvekben olvasni.
Tesla egy zseni volt,akit kihasználtak,és szegényen halt meg,de lehetett volna a világ leggazdagabb embere is.
2009. dec. 18. 20:20
10/18 Silber válasza:
A Microsoft néhány embere is épített egy TV-antennához hasonló szerkezetet, ami annyi E-t volt képes befogni a környező rádióhullámokból, hogy képesek voltak vele meghajtani egy apró elektromotort. Tehát igen, létezik!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!