Shelli kérdése:
Hol láthatok szellemet?
Figyelt kérdés
Annyian írják hogy láttak itt -ott, laktak egy házba vele. Van olyan hely ahol tuti láthatok? Vagy médim ismrőse van valakinek?2009. dec. 17. 20:38
11/24 anonim válasza:
Én reggelente az 53-as buszon szoktam szellemeket látni.
12/24 anonim válasza:
Hát ez jó kérdés, egyébként angliában sok olyan hely van amiről azt tartják,h kisértetjárta, itt mo.-on nem tudom van-e ilyen. Temetőkben éjszaka,persze nem egyedül,lehet h érdemes lenne próbálkozni!
13/24 anonim válasza:
Mit keresne a szellem pont a temetőben? De tényleg. Ha valaki hisz benne, akkor nem furcsálja, hogy ott sétálgat a szellem, ahová a teste van temetve? Micsoda primitív 15. századi gondolkodásmód!
14/24 anonim válasza:
felejtsd el ezeket az okkultista gondolatokat .. jóhogynem meg akarod idézni őket .. az már okkultizmus nem szabad ..
hátha össze akadsz egy gonosz szellemmel aki roszat hoz rád
15/24 anonim válasza:
szellemek már pedig nincsenek, vagyis helyesebben az elhunytak nem képesek hatni a lelkükkel a fizikai világra.
Viszont a lelki világ, na az már kiesik a természettudomány látköréből, szóval max. "érezhetel" egy szellemet
16/24 anonim válasza:
Várj kicsit! Mindjárt fingok neked egyet!
18/24 anonim válasza:
Bp Király u. 96! Üzenem,hogy puszilom a srácokat! :D Viccen kívül!
19/24 anonim válasza:
Előző-csak egy héte költözz be,garantáltan besz@rsz! :)
én már túl vagyok rajta!Hálég!
20/24 Sz1u válasza:
A 19:51-esnek ment a zöld kéz!!! 5 perce nem tudom abbahagyni a röhögést!
Bocsi kedves Kérdező, de véleményem szerint sem véletlen, hogy a két szó "szellem" és a "szellent" hangzásilag nagyon hasonló szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!