Hol lehet az asztrofizikával elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
Sziasztok engem az érdekelne hogy az asztrofizikával hol lehet elhelyezkedni? Annyit tudok hogy egyetemeken el lehet helyezkedni, de ez hogy működik gondolom nem tanárként, akkor hogyan ?2014. márc. 27. 22:15
1/5 anonim válasza:
Sokat kutatnak is az egyetemeken, mellette tartanak néhány gyakorlatot, laborfoglalkozást.
3/5 fGhw39-84th válasza:
VAnnak akadémiai kutatóhelyek, ahol nem kell oktatni. Más lehetőség a szakmában nincs, vagy egyetem, vagy akadémiai kutatóhely.
4/5 anonim válasza:
Vagy leginkább külföld. Persze ehhez nyelvet is kéne tudni, az meg nyilván nem megy.
5/5 strikeman válasza:
Én egy rakás akció filmben láttam már asztrofizikust meg hasonló okostojásokat. Szóval én megpróbálnám az Armageddon, a Deep Impact vagy a 2012 folytatásainak casting-ján. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!