Mi a véleményed a vízimajom elméletről?
Ha részleteznéd...
Tök jó!
A szőrtelenségünk több mint gyanús!:)
A vízimajom elmélet, vagy East Side Story szerint a földtörténet egy időszakában, amikor Kelet-Afrikában jelentős klímaváltozás ment végbe, előrenyomult a tenger és egyes majom fajok, amelyekből később az ember is kifejlődött, egy időre átálltak a vízi életmódra. Mint ahogy a bálnák is szárazföldi állatok voltak eredetileg, amelyek élelem hiányában "visszamásztak" a tengerbe. Csak ezek a majmok aztán megint visszatértek a szárazföldre.
Ez amúgy csak egy elmélet. És annak is elég homályos. Szinte semmi bizonyíték nincs rá, de szerintem attól még lehetséges. Miért ne?
Bár azt nem igazán tudom, hogy a kedves kérdésfeltevő mire gondol. Arra, hogy igaznak tartjuk-e, vagy sem, vagy fejtsük ki az álláspontunk? Vagy mi?
Milyen jellegekre gondolsz?
Erről még nem hallottam.
Nos nekem nagyon szimpatikus ez az elmélet, és hiába nincsenek bizonyítékok, mégis nagyon logikus és kézenfekvő
A kérdés pedig a véleményeteket kérdezi az elméletről, hogy mit gondoltok róla.
A középiskolai tanárom nagy hülyeségnek tartotta, a főiskolán a tanárnőm már elképzelhetőnek tartotta.
Ígéretes elmélet.
Én is arra hajlok, hogy igaz lehet.
Némi bizonyíték nem ártana neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!