Ki tudja ezt megcsinálni? Miért nem megy?
Figyelt kérdés
Jobb lábaddal körözz az óramutató járásának megfelelően, miközben jobb kezeddel írsz a levegőbe egy 6-ost. A lábad automatikusan irányt változtat. Miért? Kinek nem csinálja?2009. dec. 17. 11:15
1/13 ToXeN válasza:
kb az összes dobos meg tudja csinálni meg persze az aki gyakorolja
2/13 anonim válasza:
Én meg tudom csinálni, akkor valami bajom lehet?
3/13 anonim válasza:
Nem, csak függetleníteni tudod a kezed a lábadtól. Nekem is megy. Habár dobolok, és írásban középről kezdem a hatost, nem a száránál... :)
4/13 A kérdező kommentje:
fentről kell kezdeni a száránál :) én hiába gyakorlom...
2009. dec. 17. 12:25
5/13 anonim válasza:
Nekem is megy így is, úgy is. De vannak még ilyenek. Üss a jobb kezeddel titi-t a ballal tá-t, az sem egyszerű... :)
6/13 A kérdező kommentje:
Az sokkal könnyebb! Zongoráztam, de anélkül is menne. Ekkor a két kéz szinkronban van egymással, csak az egyik minden másodikra üt. De ez a lábas-kezes dolog ellentétes mozgás :)
2009. dec. 17. 13:40
7/13 anonim válasza:
Nehéz, gyakorlással viszont megtanulható, nem úgy, mint az, hogy a kisujjad behjlítsd (ujjbegy az ujj tövéhez hozzáérjen), de a gyűrűs ujjad egyenes maradjon. Ennek az oka, hogy ez a két ujj azonos igeszálon van beidegződve. A másiknak nem tudom az anatómiai okát.
Jobb kezeddel ütögesd a fejed tetejét, bal kezeddel simogasd a hasad :-).
8/13 anonim válasza:
Most próbáltam ki ezt elősször ezt a kísérlete. És úgy irányt változtatott bal oldal fele a lábam mint annak a rendje:D
pedig nemis gyakoroltam.
9/13 A kérdező kommentje:
na ezt mondom :)
2009. dec. 17. 14:05
10/13 Niky emo girl válasza:
nekem kb félkört még megy a lábam de utána iránytvált XD
hát minden tiszteletem a dobosoké h ők mit a 4végtagjukkal mást csinálnak xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!