Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mikor fog már végre elállni...

Mikor fog már végre elállni ez az istenverte eső?

Figyelt kérdés
Szabadban szeretnék programot de múlt hétvégén esett az eső, ezen a hétvégén is fog, persze most hétköznap amikor meló meg iskola van akkor nem esett és a nap is sütött...
2014. febr. 21. 21:30
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Mikor fogjátok már végre abbahagyni ezeket a h.lye kérdéseket?

Ha az időjárásra vagy kíváncsi, van egy rakás meteorológiai oldal, pl. a met.hu, a koponyeg.hu stb.

Attól meg nem fog elállni az eső, hogy itt rinyálsz...

2014. febr. 21. 21:38
 2/10 anonim válasza:
92%
Most sajnos az önkormányzat így döntött.
2014. febr. 21. 21:40
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Akkor én mit mondjak. December óta minden nap esik.
2014. febr. 21. 22:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem költözz Belgiumba. Ott 270 nap folyamatos eső van egy évben. Aztán megtanulod értékelni a helyzetedet, és nem fogsz Istent káromolni.
2014. febr. 21. 22:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó a földeknek
2014. febr. 21. 22:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk (london) kb egesz november ota esik kisebb megszakitasokkal. Az eso minden formajat megtapasztaltuk, a napokig szakadotol a finom permetezon at a szemerkeloig. Mar konkretan hanyok az esotol.
2014. febr. 21. 22:36
 7/10 A kérdező kommentje:

Ez a bajom, amit az utolsó válaszoló is ír, tiszta London már ami Budapesten van.

Aki egész nap otthon ül és nem mozdul ki sehova az persze hogy azt mondja, hogy minek rinyálunk az eső miatt, de tisztára rosszat tesz az emberek hangulatának ez az időjárás. Nem zavar az eső önmagában, az zavar, hogy hetek óta alig fordul elő esőmentes nap...

2014. febr. 21. 23:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Cukorból vagy?
2014. febr. 21. 23:22
 9/10 A kérdező kommentje:
Menjél az esőbe ki és ülj le a vizes padokra akkor.
2014. febr. 21. 23:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Mert ha meg hó lenne december óta egyfolytában, és/vagy olyan hideg, mint mondjuk 2009 végén - 2010 elején, akkor nagyon le tudnál ám ülni a havas/jeges padra...

Emlékszem, még áprilisban is abszolút hó alatt voltak a földek, szegény vadállatok és a madarak csapatostul jöttek ki az erdőkből élelmet keresni (nem sok sikerrel). Én akkor speciel attól a látványtól voltam már rosszul minden nap.

De még egyszer: a nyavalygástól nem fog megváltozni az időjárás.

Ez van, ilyen az élet, nem tudunk mit tenni.

2014. febr. 21. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!