Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ha női nemi hormont...

Ha női nemi hormont tartalmazó készítményeket, ételeket eszem akkor lehet nagy mellem úgy hogy megtartom az alakom?

Figyelt kérdés
20éves lány vagyok. 170cm magas 58kg. szeretném ha a melleim nagyok lennének. találkoztam már karcsú nagy mellü lányokkal. hogyan érhetném el ezt én is? plasztikai műtét nélkül
2014. febr. 11. 12:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy.

Körbenézhetsz a neten, találsz majd mindenféle "csodakrémet" jó pénzért, meg "szuperbiztostuti módszert"; ezeket ki is próbálhatod, ha nagyon hiszel a mesékben. Végleges vagy legalábbis tartós eredményről még nem olvastam sehol.

A hormonokat pedig felejtsd el, ne akarj rosszat magadnak.

2014. febr. 11. 13:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Én ha beverem a fejem, akkor jó nagy búb szokott nőni rá...
2014. febr. 11. 13:21
 3/7 anonim ***** válasza:
A mellek mérete kizárólag örökölt, ezen semmiféle szerrel nem lehet változtatni.
2014. febr. 11. 13:21
 4/7 Shai-Hulud ***** válasza:
88%

Na az ilyenekre szoktam beírni, hogy mellnagyobbítást kézrátétellel vállalok...

De mivel már előttem elmondták, hogy ez nem igazán fog menni, csak egyetérteni tudok velük.

Pedro

2014. febr. 11. 13:41
 5/7 anonim ***** válasza:
61%

:DDD

Már a "búbos cickó" is érdekes ötlet...

De a kézrátételről meg a régi vicc jutott eszembe ("Kerekecske, gombocska"... :D)

2014. febr. 11. 13:48
 6/7 NoodIy ***** válasza:
100%

Nem lehet, nagy valószínűséggel medence- és fenéktájon is "híznál". Ugyanakkor, ha abbahagyod a hormontartalmú készítmény (ált. fogamzásgátló) szedését, nagy valószínűséggel évek alatt visszanyered eredeti alakod. (Ha nem borítod fel tartósan a hormonháztartásod, de gondolom nőgyógyásszal bevonásával gondoltad)

Tehát nem tanácsos. Fogadd el magad, vagy marad a műtét...

2014. febr. 11. 19:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Felborulhat a hormonháztartásod és nagyon rondán kiszőrösödhetsz.

A melled valószínűleg nem fog nőni jelentősen.

2014. febr. 11. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!