Ha női nemi hormont tartalmazó készítményeket, ételeket eszem akkor lehet nagy mellem úgy hogy megtartom az alakom?
Sehogy.
Körbenézhetsz a neten, találsz majd mindenféle "csodakrémet" jó pénzért, meg "szuperbiztostuti módszert"; ezeket ki is próbálhatod, ha nagyon hiszel a mesékben. Végleges vagy legalábbis tartós eredményről még nem olvastam sehol.
A hormonokat pedig felejtsd el, ne akarj rosszat magadnak.
Na az ilyenekre szoktam beírni, hogy mellnagyobbítást kézrátétellel vállalok...
De mivel már előttem elmondták, hogy ez nem igazán fog menni, csak egyetérteni tudok velük.
Pedro
:DDD
Már a "búbos cickó" is érdekes ötlet...
De a kézrátételről meg a régi vicc jutott eszembe ("Kerekecske, gombocska"... :D)
Nem lehet, nagy valószínűséggel medence- és fenéktájon is "híznál". Ugyanakkor, ha abbahagyod a hormontartalmú készítmény (ált. fogamzásgátló) szedését, nagy valószínűséggel évek alatt visszanyered eredeti alakod. (Ha nem borítod fel tartósan a hormonháztartásod, de gondolom nőgyógyásszal bevonásával gondoltad)
Tehát nem tanácsos. Fogadd el magad, vagy marad a műtét...
Felborulhat a hormonháztartásod és nagyon rondán kiszőrösödhetsz.
A melled valószínűleg nem fog nőni jelentősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!