Hol tudom magam össze csípetni darazsakkal vagy méhekkel?
Figyelt kérdés
Régen halottam hogy ezek csípése jó a reumás eredetű panaszokra csuklómba synovitis van!2014. jan. 28. 16:52
21/22 A kérdező kommentje:
:)
2014. jan. 29. 09:50
22/22 anonim válasza:
Ugyanarról az oldalról, ahonnan másoltál, kérdező:
"Fájdalommentes módja az apiterápiának a kenőcsök, krémek alkalmazása. Ez esetben a toxint, - akár gyógynövényes kiegészítéssel is, - egy jó minőségű alapkrémhez keverik. A magyar patikák és bioboltok is árusítanak ilyen terméket (pl. RHEUDOL FORTE krém). Ezekből a készítményekből nagyon jól felszívódik a hatóanyag, így nincs szükség a méh fullánkjával való közvetlen érintkezésre és így elkerülhetők a csípésből fakadó irritációk is. További előnye a krémeknek, hogy a nap bármely szakában, akár naponta többször is alkalmazhatók, akár otthon is."
Úgyhogy lapozzunk:
És rendelj. :)
(Vagy menj már el egy patikába, különben én is nekiállok elemezni a helyesírásodat... :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!