Hol tudom magam össze csípetni darazsakkal vagy méhekkel?
Figyelt kérdés
Régen halottam hogy ezek csípése jó a reumás eredetű panaszokra csuklómba synovitis van!2014. jan. 28. 16:52
1/22 anonim válasza:
De hát neked nem a reumás panasz a legnagyobb baj.
2/22 anonim válasza:
Majd a nyáron jól zörgesd meg a kaptárat, vagy a darázsfészket. De csak ha jól tudsz futni!
3/22 A kérdező kommentje:
most viccen kívül sajnos ez a reumás bigyó nem hiányzik az életemből lehet kicsit szokatlan ötlet de ha azt mondták a régiek biztos van benne valami
2014. jan. 28. 17:12
4/22 A kérdező kommentje:
"De hát neked nem a reumás panasz a legnagyobb baj."
Akkor mi doktor úr/nő?
2014. jan. 28. 17:13
5/22 anonim válasza:
Próbálkozz a csalánnal, az hasonló hatással bír, de könnyebben szabályozható a csípésszám, és kisebb az esélyed allergiás reakciókra.
6/22 EagleHUN válasza:
Szerintem keress egy méhészt. Valami orvos féle vagy elsősegélyhez értő ember legyen a közelben, meg vízben feloldott Calcium pezsgőtabletta, allergiás reakció ellen.
7/22 EagleHUN válasza:
Ja és csak nyáron. Ilyenkor a méhek pihennek.
8/22 anonim válasza:
Érdeklődj méhterápia után az orvosodnál.
9/22 anonim válasza:
Jelzem a régiek szerint a legtöbb betegségre remek gyógymód volt, ha felvágták az ereidet, és kifolyatták a véred egy részét. Esetleg piócákkal kiszívattad. De a kecskehúgyban egy évig erjesztett lefejezett ember agyát is használták, mint pestis elleni orvosság.
Szóval azért erre én nem adnék annyira :D Pláne, hogy se a darázs, se a méhcsípés nagy mennyiségben nem túl egészséges (pláne, ha menet közben derül ki, hogy allergiás vagy rá...). Bár, ha belehalsz, reumád se lesz...
10/22 A kérdező kommentje:
allergiám nincs csípet már meg többször is én úgy gondoltam hogy helyileg csípetném a csuklom ott ahol fáj kb
akkor gondolom a csalán tea is jó
2014. jan. 28. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!