Miért foglalkozik újabban minden katasztrófa film 2012-vel? Ti hisztek benne? Aggódnunk kéne?
Orgia rul'z!
Ha pontos időpontot akartok, állítólag 2012. 12. 21. 12:21-kor lesz a világvége. Ez alapján 11-kor nekivágok az ebédnek, 11:30-kor a csajommal nekilátunk a gyerekcsinálás nemes folyamatának, aztán majd meglátjuk, mi lesz:D
Egyébként nem értem, pontosan hogy számították ki ezt az időpontot. Elképzelem, hogy a dátumválasztó vonalnál elkezd felperzselődni a Föld, és huszonnégy óra múlva ugyanott befejeződik. Szóval a CNN meg a BBC akár élőben is közvetítheti az egészet Hawaiira:D
Nyugodj meg, az egész egy baromság.
Ha ciklusonként kihalna az emberiség, akkor mégis hogy lehetnek több tízezer éves maradványok? :) Mert ki nem haltak, lévén mi is itt vagyunk.
A Nibiru őrület meg még könnyebben cáfolható: ha egy 26x nagyobb bolygó közeledne, annak már valahol a Jupiter magasságában, vagy még közelebb kéne lennie. És nincs ott. Szóval maximum egy kisebb kőszikla jöhet, de az bármikor becsapódhat mindenféle gond nélkül :)
Az egész lényege, hogy valaki megtalálta ezt a dátumot, és bazinagy hírverést csinált körötte. Egy rakat ember kiadott egy csomó könyvet, emberek blogolnak róla, filmeket forgatnak, aztán három év múlva megjönnek a paródiák belőle, aztán elfelejtjük, mert 2070 (a következő világvége) időpontja vészesen közeleg. Meg persze közben is lesz pár, hogy ne unatkozzunk. 2000ben is világvége volt, aztán mégis élünk :)
Kb. ötvenszer volt már a kérdés. Nem unod még?
Aztán olvasni tudsz-e?
van valami csillagászati blabla, ami egész hihető...
remélem tényleg megszűnik a pénzorientáltság -.-"
22:19 vagyok xD
mármint a pénzorientáltság megszűnése már ilyen ezoterikus dolog. xD
megváltoznak az emberek, meg ilyenek...
majd megtudjuk 2012-ben!!! ÉN MÁR VÁROM XD
am:
2001.09.11 (WTC katasztrófa)
2011.03.10 (japán ----II---)
----------
2012.12.21 (Világ vége)
Érdekes
Most ezen a három dátumon mi érdekes? :)
Ilyeneket én is tudok:
1848.03.15 Magyar szabadságharc kezdete
1956.10.23 Magyar forradalom kezdete
------------------
2012.12.21 Világvége
Hmm, micsoda összefüggések!!! Számok vannak mind a három dátumban!!! O.o
Anyám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!