Miért foglalkozik újabban minden katasztrófa film 2012-vel? Ti hisztek benne? Aggódnunk kéne?
Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 21:32
11/33 anonim válasza:
és valószínűbb is, mivel a nibiru létezését sose tudták bebizonyítani, valszeg kitaláció
a maja naptár pedig ciklusokra van bontva, 2012 vége egy ciklus lezárása
katasztrófáknak köze nincs sok sztem ehhez
12/33 A kérdező kommentje:
ami a mozikba megy 2012 meg lesz vagy már volt egy a tv-ben is....
2009. dec. 5. 11:02
13/33 A kérdező kommentje:
és köszönöm a gyors válaszokat.
2009. dec. 5. 11:02
14/33 anonim válasza:
én hiszek benne és felkészülök, legalább boldog leszek ha nem történik meg, de mégis hogy történne meg? 2012,12.21,én reggel felkelsz és agívérzés? vagy pont éjfélkor(mindenhol más időzóna és mindenkinek máshogy jár az órája) meghal mindenki? o_O
15/33 anonim válasza:
Azért van vége a maja naptárnak 2012-ben, mert ha te elkezdenél csinálni egy naptárat, akkor annak is vége lenne valahol, mégsem lenne világvége.
16/33 A kérdező kommentje:
elgondolkoztam a kérdésemen... rájöttem h nem maja naptárt használunk hanem Gergely naptárt..és ezt 1000ber találta ki Gergely atya vagy ki.. xD .. és a középkorban is volt 300 kitalált év amiből nincsenek tárgyi bizonyítékok...tehát a válasz. : a maják időutazók voltak xDxD maximum napkitörés lehet és nemlex áram stb.. de a mai technikával 2-3 év alatt azt is rendbe lehet hozni...ennyit meg kibirok telefon tv meg internek nélkül :D:D maximum grillezünk :D:D meg vadászunk naponta xD
2010. szept. 12. 14:17
17/33 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a maja naptár is ciklikus csak itt nem 365 napból áll egy ciklus hanem mittudomhány évből. Ahogy mi is a ciklus végén (szilveszterkor) kezdünk egy új ciklust, úgy maják is (ha még élnének) 2012-ben kezdenének elölről egy újat.
18/33 A kérdező kommentje:
mondomén időutazók voltak:D:D
2010. szept. 12. 19:20
19/33 csesztedxD válasza:
TUDOK EGY OKOT XD
sok hülye rosszul számol..a maja naptár még csak 1710-nél tart..úgyhogy még 302 év xD a "világ vége" :D
20/33 anonim válasza:
Tényleg!!! Ha vannak csajok, akik aggódnak emiatt, azokat előtte lévő napokon szívesen várom, hogy legalább keféljünk néhány jót halálunk előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!