Tudnátok segíteni? (Egy kis fejtörő)
Figyelt kérdés
"Díva fejt vakon"
Ennek a 3 szónak a betűiből kellene egy olyan szót kirakni, ami kapcsolódik a környezetvédelemhez. Fontos lenne, köszi!
2014. jan. 26. 23:13
1/4 anonim válasza:
Ne tedd ki minden nap ezt a kérdést, NINCS ilyen szó. Ha lenne már, rájöttek volna.
Ez a program sem talál ilyen szót, tehát vagy nem értelmes, vagy valami tulajdonnév, de esélyesebb hogy ilyen nincs.
2/4 Wadmalac válasza:
....vagy idegen szó. Sőt, biztos, hogy az.
3/4 anonim válasza:
Nem tudom, néztem rá angol meg latin megoldót is, és úgy sem talált. Nem hinném, hogy idegen szó... egyszerűen csak nincs megoldás.
4/4 Wadmalac válasza:
Mármint magyarosított idegen szóra gondoltam, mint erózió, degeneráció stb. Ebben a formában lehet, hogy sem a magyar, sem az egyéb nyelvű kereső nem találja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!