Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szeretnék állatorvos lenni,...

Szeretnék állatorvos lenni, bár nem vagyok egy lángész. Van esélyem?

Figyelt kérdés
Szóval. Kiskori álmom (gimit kezdtem), hogy állatorvos legyek. Szeretem az állatokat, mindet, más munkát el sem tudnék képzelni magamnak. Szeretném tudni,hogy miből kell felvételizni az Egyetemre? Hallottam, hogy matek is van, na már most...miféle matek is az? Szörnyű vagyok belőle, s fizikából is szintén (számolásokat soha nem értettem). Kémiát kezdem megszeretni, s biológiával is így állok. Hallom, hogy nagyon nagyon nehéz a suli. Sokat kell magolni, de igazság szerint azzal nincs gondom...jobban ezek a számolások, átváltások...Lehetnék én állatorvos? Van esélyem? Előre is köszönöm.... :)
2014. jan. 5. 21:10
 1/4 pixie.cute válasza:
Matek Menjen, mert az kell ilyen helyekre. De inkább Biológiát és Kémiát nyomd keményen még otthon is, meg járj faktra, nézz utána dolgoknak, olvasgass könyveket. Kellő szorgalommal, odaadással és céltudatossággal semmi sem lehetetlen. :)
2014. jan. 6. 01:48
 2/4 anonim ***** válasza:
van
2014. jan. 6. 10:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha most kezdted még a gimit, akkor van időd megkedvelni és megtanulni a matekot. Mert bizony az érettségin fizikából, de biológiából és kémiából is nagyon kemény számolós feladatok vannak. A megszerezhető pontok egy része szöveges feladat!

A felvi.hu-n utána tudsz nézni, hogy mi kell az állatorvosira. Illetve, ha google-be beütöd, hogy érettségi követelményrendszer kémiából (biológiából), akkor utána tudsz nézni, hogy mia a követelményszint...

Ezt a szintet készségszinten kell hoznod - azaz sokat kell gyakorolni, hogy gyorsan menjen a megoldás...

2014. jan. 7. 16:34
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Én állatorvos vagyok. A felvételihez és az egyetem elvégzéséhez 1 dolog kell: szorgalom...Abból viszont sok. NEm baj, ha nem vagy Einstein, senki sem az, el lehet végezni. Az egyetemen elég erős a kémia, azt érdemes jól megtanulni! Kitartást! Ügyes leszel!

2014. jan. 8. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!