A vérben lehetséges megfürödni?
Figyelt kérdés
Mármint úgy hallottam h. gyorsan megalvad és nem lehet....ez igaz?2009. nov. 29. 19:59
12/20 anonim válasza:
Itt van egy nagyon szép panoptikum. Báthori Erzsébet legendája is megvan elevenítve, ahogy vérben fürdik. De valójában koholt vádak, az óriási vagyonát akarták meg szerezni. A panoptikum bemutatja a valódi énjét is a szerető családanyát!
13/20 anonim válasza:
nekem nagyon sok hülyeség szokott eszembe jutni! de ekkora ezért nem!=D
14/20 anonim válasza:
Elég ha kevergeted a matyit (vagyis a vért), míg kihűl. Így nem alvad meg. Disznóvágás rulez :D
16/20 anonim válasza:
Miért, a vámpírok fürdenek vérben? Ezt még nem hallottam...
17/20 anonim válasza:
Nem ő sárkányölő!
Persze ,hogy lehet elvágod a sárkány nyaki artériáját és alá álsz ,és akkor lezuhanyzol. Próbáld ki fasza.
Vigyázz!!!
Az "Alienek"( [link] ) vérébe Ne fürödj meg.
18/20 A kérdező kommentje:
Nyugalom emberek!Nem vagyok se vámpír se őrült...
Amúgy a kérdés Báthory Erzsébettel kapcsolatos,wikipédián olvastam azt, amit már írt itt egypár válaszoló és ott wikipédián az van írva hogy az emberi vérben alvadása miatt lehetetlen megfürödni.
Elgondolkodtam ezen a kijelentésen és ezért kérdeztem.
nyugi:D
2009. nov. 30. 13:36
19/20 anonim válasza:
próbáld ki, hogy benne fekszel mozdulatlanul 12 órán keresztül, és nézd meg mi történik;-)
20/20 anonim válasza:
Én is akkortájt néztem a B. Erzsiről szóló filmet, amikor ki lett írva e kérdés. A kérdésről nekem rögtön Erzsébet jutott eszembe. A kommenteken jót nevettem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!