Létezik olyan vizsgálat amivel meglehetne állapítani, hogy mekkora %-ban milyen nemzetiségű vagyok? Pl 76% magyar 11% spanyol stb stb? Vagy valami hasonló?
Napokban néztem egy műsort, génelemzéssel vizsgáltak 3 embert, megmondták ezeket is róluk. De csak úgy, hogy 2 srác 100% európai a 3. pedig 99,3% európai, 0,7% török (egzotikus).
Norvég volt a műsor, tehát sajnos nem értettem mindent kristálytisztán, annyi biztos, hogy USA-ban végezték a kutatást, és az egész lényege az volt, hogy megtudják, hogy genetikailag milyen betegségekre/függőségekre hajlamosak, csak mellette ezt is kiderítették.
Ennél pontosabban sajnos nem tudok, csak azért akartam leírni, hogy kiegészítsem az első válaszolót, hogy igenis van ilyen vizsgálat.
Mégha a családfakutatással talán egyszerűbb a dolog (mármint hogy országot lehet megtudni, nem csak vérvonalat). És valószínű olcsóbb is.
Nincs olyan, hogy "magyar", "spanyol", stb. Mihez képest mérnéd?
Olyan lehet, hogy europid, mongoloid, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!