Csak erős idegzetűektől, és biológiában jártasoktól kérdezem. Egy drog képes lehet ilyen szövetpusztulásra?
Tényleg csak az nézze meg a képeket aki nem hányja el magát tőle.
A képeken szó szerint már félig elüszkösödött,leszáradt végtagú vagy testrészű emberek láthatóak.Utánanéztem,magyar forrást nem találtam,de gagyi google fordítóval az eredetileg spanyol nyelvű oldalt el lehetett olvasni.A cikk nagyjából azt írja hogy ez valami drog,ami a szöveteket elöli.
Arra lennék kíváncsi hogy ez hogy is lehetséges?Milyen módon,hogyan,és miként jut el a szer a szövetekbe és öli el azokat.
Képek:
Itt például első reakcióm az volt hogy "Ez nem létezik,ez csak photoshop lehet mert már rég meghalt volna"
Lehetséges ilyen szintű sérüléssel életben maradni?
Előre köszönöm a hasznos válaszokat.
Én úgy hallottam róla, hogy 'zombidrog'-ról hallottam, ami ezt a hatást eredményezi.
nagyon gáz sztem
undorító.
még halloweenra se próbálnám ki.
és ez nem PS, ilyen tényleg van.
10-es:nem a sárgafoszforra gondolsz?
Az tud oldódni zsírban,és ezért az mérgező.Vörös foszfor van például a gyufa végén is,de az nem oldódik semmiben sem.
Lehetséges. Már írták , hogy mi okozza, de a wikin is leírják:
". A szer könnyen elkészíthető kodein, jód és vörös foszfor felhasználásával, melynek gyártása hasonló eljárásokat követ, mint a metamfetamin, a pszeudoefedrin gyártása, de a dezomorfin effajta előállítása rendszerint túlzottan magas hatóanyag-tartalmú, és különböző mérgező és maró hatású melléktermékkel erősen szennyezett végterméket eredményez. Mivel ezt a "mix"-et mindenféle további tisztítás nélkül rutinszerűen közvetlenül injekciózzák, a "Krokodil" hírhedtté vált az általa előidézett súlyos szöveti károsodásról, visszérgyulladásról és üszkösödésről, mely előbb-utóbb a végtag amputációjához vezet a hosszú távú kábítószer-fogyasztóknál. Gyakran a szöveti károsodás olyan magas fokú, hogy a függők várható élettartama nem több két-három évnél."
És itt a bizonyíték, a krokodil fő piacáról, egyenesen Oroszországból:
/18+, csak erős idegzetűeknek, bla bla bla /
Kérdező,ez azoknál is durvább mint amiket te linkeltél..18+!!!
A "krokodil" hatóanyaga, a dezomorfin gyorsan, erősen ható fájdalomcsillapító és nyugtató. Receptre több országban is kapható gyógyszer.
Egyes olcsón beszerezhető kodeintartalmú gyógyszerekből és pár könnyen hozzáférhető vegyszerből (vörösfoszfor, jód, stb.) készített kotyvalék, amit "krokodil" néven ismernek, a reakció(k) során keletkezett dezomorfin hatásai mellett rendelkezik a pontatlanul elvégzett reakciók miatt keletkezett különböző melléktermékek (melyektől nem tisztítják meg a kotyvalékot, mivel az növelné az előállítás költségeit) hatásaival is, melyek a szövetelhalást, üszkösödést és érrendszeri problémákat okozzák.
Nagyon gyorsan nagyon erős függőséget alakít ki, még mielőtt a súlyos szövődmények megjelennének. Ezért is kellene valamit tenni ellene baromi gyorsan...
Második vagyok:
írjátok, hogy a savaknak nem ilyen a hatása. Már hogy ne lenne. Itt a dolog pikantériája, hogy nem felszíni érintkezés van, hanem egyből kerül be az adott végtag véráramába (tűvel). Mint látható ez leginkább kar, vagy láb. Amint belekerül a véráramba szét terjed az adott végtagban, igen ám, de közben kicsapja a vérben lévő fehérjéket is, és idézőjelesen semlegesítődik, így nem is jut el komolyabb vérkörök által, mondjuk a szívbe, vagy az agyba ( a kicsapódás további vérrögöket eredményez, ami már tovább is terjedhet, és egyéb komplikációt eredményezhet).
Ennek megfelelően kezdenek a végtagban megjelenni az erre speciálisan jellemző tünetek, és természetesen a gyakorlás által idővel eljut komolyabb szervekbe is.
A fájdalom érzés pedig nem feltétlenül úgy alakul ki, mint egy szimpla sebnél, lévén, hogy az idegek is sérültek sok esetben az adott hely körül, így megint idézőjelesen egy területileg részben lebénult rész kezd elhalni, és rohadni, de ha érződne sem gond, mivel aktív drogfogyasztók, és így kaptak egy újabb okot a droghasználatra. Amikor kitisztul, nagy a fájdalom, és maga a tudat, hogy bomlik a tested is, további használatra sarkalja, azaz az ördögi kör beindul.
Elég szörnyű eset... tökéletes példa esetei a droghasználat ördögi körének.
Szerintem a képek és videók javarésze "csupán illusztráció", vagyis vélhetőleg semmi köze a krokodilhoz. Ilyenkor a hírszerkesztők a képarchívumból előkeresnek egy "üszkös seb" címkéjű képet és felhasználják a krokodilos cikk mellé. A videók között lehet, hogy vannak tényleg üszkösödő kezű intravénás használók is. De pl. akinek a csontja kilóg a karjából, az inkább fejlődési rendellenességnek tűnik, nem a beinjektált szennyezőanyagok következményének.
Az első kép pedig leginkább egy ügyes Halloween-sminkeléses ál-sebnek tűnik (guglizz rá, hogy "halloween makeup zombie bone flesh" stb. és sok hasonló ál-sebet fogsz találni).
Ez a krokodil nevű drog.
Olyan az érzés mint a heroinnál, de közben marja a húsod!
Heroinosok mondták (akik próbálták), hogy ha ezt tudják akkor inkább 1-2 hetet vergődnek és szenvednek, mintsem, hogy ezt beadják maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!