A tyúk gerince honnan vette a kalciumot, amikor a tojás héja változatlan kemény? Magfúzióból?
Azt írják : Egy francia kutató, C. Louis Kervran vette észre, hogy élőlények - növények és állatok - képesek szobahőmérsékleten magátalakítást végezni: Növények vagy állatok a hiányzó elemeket képesek saját maguknak más-más elemből (az éteri energiából) szintetizálni. Ha például tyúkoknak minden táplálékot megadott, csak kálciumot nem, a tyúkok akkor is tovább növekedtek, és tojták a tojásokat, növelték a csontozatukat, pedig nem volt a csonthoz és a tojáshéjhoz szükséges kalciumforrás a táplálékukban.
Zabot meg vizet adott nekik és mégis lett gerincük !
amit a wikin írnak nem biztos hog yigaz !
"amit a wikin írnak nem biztos hog yigaz !"
De megbízhatóbb, mint egy összeesküvéselméletes/ezoteriás egyénileg készült blogocska, ami más hasonló blogocskákra és Egely Gyurikára hivatkozik "forrásként".
Pláne hogy a Kervran "kísérletének" reprodukciója is sikertelenséggel zárult:
* [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!