Gőzturbina, generátor házilag?
"az 1 litert csak viszonyítás képen írtam, nem kell mindenbe belekötni!"
Hallod-e, te vagy, aki szinte lehülyézett, hogy te nem 20 litert írtál,hanem 1 litert. Akkor ki kötözködik?
:D
Többen leírták, hogy a te kicsid is remekül fel tud robbani.
Tökmindegy szerintem, hogy egy literes tartály viszi le a fél fejedet, vagy egy húszliteres tartály viszi le a teljes fejedet.
A kuktába is belehaltak már jópáran, holott az nem éppen egy nagy edény - de ha robban, és ott vagy mellette, akkor igazából a méret ebből a szempontból mindegy.
Ahhoz, hogy értelmes gőznyomást tudjál csinálni, egy kuktánál jóval nagyobb nyomást kell elérned. Ami ilyen kísérlet közben, pláne esetleg valami otthon eszkábált baromkodással kvázi biztos nyomorékság/halál.
Elsőnek csinálj egy egyszerű gőzhajtású hajót, gyertyával, azon megismerheted, hogy a gőz bizony veszélyes. És azzal maximum megégetheted magad, rosszabb nem történik.
Aztán ha megvan, és tanulsz a témáról ALAPOSAN, és ki tudod számolni a szükséges dolgokat, kezdhetsz életveszélyes kísérletekbe.
Addig inkább ne próbáld magadat/másokat megölni.
"Wadmalac miről beszélsz?én 1 literes tartályt írtam! Nem hülyéztelek le még csak majdnem sem! Értem, hogy értesz az iylen dolgokhoz (vagy mégsem, de beleszólogatsz) de ha nem tudod befejezni, akkor elmehetsz innen!"
Hát tudod, ezek után segítsen neked a radai rosseb.
"LEírtam már egyszer hogy KICSBEN, kb 1 literes tarállyal csinálnám, egy kismotort használnék generátornak és így stb! DE leírtmam már! ki beszélt itt 20literes tartályról, meg autó generátorról?"
"az 1 litert csak viszonyítás képen írtam, nem kell mindenbe belekötni!"
No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!