Füvezni "egészségesebb", mint inni?
Hajjaj... a dolgok itt már elèg nagy fordulatot vettek.
Legfôkèpp Sceptic-nek èz an00nym-nak, ugyanis pont arra voltam kíváncsi amit ôk leírtak. (Nagon èlveztem olvasni, mivel imádom a biológiát)
13-as tèged arra kèrnèlek, hogy legközelebb olvasd el az apró betûs rèszt is, ugyanis ott fejtettem ki a mondanivalóm. Válaszoló, a te problèmád az, hogy válaszodban semmi olyan rèsz nem volt, amit hasznosítani lehetett volna. Így fogadd meg kèrlek a tanácsom (figyelj, mert jó módszer, èn is ezt szoktam csinálni) ès ne írj olyan helyre választ, ahová mèg te magad sem tudod. ;)
Köszönöm mèg egyszer mindenkinek a válaszát.
nagyon érdekes és kimerítő válaszok jöttek a kérdésre, sokkal több ilyen kellene online és a médiában is.
felmerült egy párszor, hogy a díler aki füvet tud szerezni egy idő után majd "keményebb" drogokat fog ajánlani. Ez tényleg igaz?
Megéri a dílernek kockáztatni hogy idő előtt megmurdel az állandó vevője? Meg egyébként is nem hiszem hogy nagyobb árrés van a keményebb drogokon mint a füvön pl.
Én iszok és füvezek is rendszeresen, de melyikről lenne könnyebb lemondanom?
alkohol:
-sejtszintü függés
-erőszakos érzelmek előtörése
-kontrollálhatatlan magatartás
-nem emlékszem mit mondtam vagy csináltam előző éjjel
kannabisz:
-érzelmi/pszichikai függés
-tudod mit csinálsz, csak lassabban csinálod átgondolva
-emlékszel rá amit csináltál, vagy mondtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!