Mi a leghasznosabb találmány az emberiség számára?

Bocs, hogy kifejtettem a véleményem, már bánom, hogy megmutattam, máshonnan is lehet nézni a világot.
Igazatok van, egy hulladék, semmitérő senki vagyok, akinek semmi köze a témához, és nem is tudok semmit a menedzsmentről, a műszaki dolgokról és a hasznosság fogalma is teljesen fals bennem.
Nagyon sajnálom, hogy félrevezettem mindenkit!
Akkor jöjjön, amit kértetek, az önigazolós média csöpögés:
Ohh, kérdező, teljesen igazad van!
A legfontosabb a tűz hasznosítása, mint találmány. Mert azt egyáltalán nem a természet adta az embernek, és nem megfigyeléseken alapult, hanem kitalált, tudatosan felépített gondolatmenetek útján lett találmánnyá szerkesztve. És valóban a kerék egy haszontalan találmány, aki ilyet állít, hogy hasznos, az téved! Minden körbe forgó alkatrész helyettesíthető egy nem kerékkel is! És az elektromos áramhoz sem kell kerék, elég, ha van egy megvalósítható végtelen hosszú erőt kifejtését átvezető eszközünk. Az sokkal fontosabb és értelmesebb, mint a kerék. A kerékben nem is kell végtelen anyag, ezért látszik, hogy haszontalan. A végtelen anyagunk végtelenül hasznos lesz, és helyettesíteni tudja majd a kereket..
Elmentek ti a jó büdös πcsába!

#11: "A bunkósbotot csak az ember használja"
Igen, és csak az ember evolúciója gyorsult fel -> eszköz használata.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!