Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miért nem lehet a sörárpában...

Helikopeter kérdése:

Miért nem lehet a sörárpában napraforgó mag?

Figyelt kérdés
2013. okt. 21. 22:05
 1/1 anonim ***** válasza:

Szénhidrát tartalom a legfontosabb paraméter és az alacsony fehérje tartalom a sörárpáknál. Minden idegen mag megzavarhatja a kívánatos szénhidrát/fehérje összetételt.


Vess egy pillantást a sörárpa minőségi követelményének szabványban támasztott igényeire, itt feltüntetik a megengedett keverék anyag tartalmat (max 4%).

[link]

Az idegen anyagra is korlátozást tart fenn (a napraforgó mag is ilyen).

2016. jún. 19. 15:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!