Hol van ez a hely?
Let me Google that for You!
1) megnyitod a Google-t
2) keresőben kép keresést választasz
3) belehúzod a képet a kereső szövegbe
4) a találatok közül kiválasztod, ami szimpatikus
5) megválaszolod magadnak a kérdést legközelebb :)
6) ha így sem találtad meg, jöhet GYK-ra.
Amúgy köszi a képet, szép.
Fishing Hut in Lake of Berchtesgaden National Park, Germany
Én köszönöm, hogy leírtad a képkeresést, ugyanis nem ismertem ezt a funkciót. :$
Mutatok néhány hasonlóan szép képet "hálám jeléül", meg azért is, hogy ne veszekedjetek. :D
[link] fbid=485235611574390&set=a.170083186422969.34102.152533381511283&type=1&theater
Kérdező, nem kell megsértődni. Egyrészt nem jelezted, hogy már próbáltad keresni. Másrészt meg a kérdések kb. harmadát ki sem kellene írni, ha a júzerek tudnák használni a Google-t. Mi ehhez a szinthez vagyunk szokva. :D
"Egyrészt nem jelezted, hogy már próbáltad keresni. "
Miért kéne jeleznem? Ez az oldal azért jött létre, hogy az ember válaszokat kapjon. Nyilvánvaló, hogy akit érdekel valami, és idáig eljut a kérdésével, az valahol már próbált rá választ kapni. Vagyis normálisabb hozzáállás lenne azt feltételezni, hogy az ember tudja használni a google-t, csak nem talált vele eredményt, mint az, hogy lusta/buta. Ki miből indul ki. Szerintem nem nekem kell jelezni, hogy próbáltam keresni (ez nekem nem dolgom), hanem a válaszadónak kéne nem alapjáraton hülyének nézni az embert.
Lehet, hogy te így "működsz", de sokan nem. (Mondanám, a kérdezők többsége.)
Gondolom, nem régóta vagy fenn a GYK-n, nem ismered az itteni "szokásokat". Majd néhány hónap vagy egy év múlva térjünk vissza a témára; le merném fogadni, hogy megváltozik a véleményed...
Vagy ha alaposan körülnézel a kategóriában, a régi kérdések között is szép számmal találhatsz olyat, ami egy Google-kereséssel megoldható lett volna. (Vagy egy egyszerű számológéppel. Vagy saját tankönyvvel. Stb.) Ráadásul vannak olyan kérdezők is, akik bevallottan csak lusták, és még csak nem is szégyellik magukat emiatt. Az ilyenek miatt általánosítunk. Sajnos.
Erre semmi szükség!
A válasz ott van.
Ha van új kérdésed, tedd fel új kérdésben.
Ismételten kérem a moderátorokat az off hozzászólást töröljék.
Parancsolj. Itt aztán kiélheted magad:
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..
"Gondolom, nem régóta vagy fenn a GYK-n, nem ismered az itteni "szokásokat". Majd néhány hónap vagy egy év múlva térjünk vissza a témára; le merném fogadni, hogy megváltozik a véleményed... "
Kb. 2010 óta vagyok fenn. Jól ismerem az itteni szokásokat, és azt, hogy a többség nem túl okos. De ez mindenhol így van.
Utolsó: ezt felteszem, magadnak linkelted be. (Ugyanis pont te mutattál rá egy hiányosságodra azzal, hogy az ostobaság az első, amit feltételezel egy emberről). Látom, fejlődik az önkritikád, ügyes vagy.
Kedves kérdező!
Ajánlom figyelmedbe a "Közhelyszótár" c. könyv bevezetőjét.
További jó hálátlan trollkodást!
Látom ebben jobb vagy, mint Google kezelésben.
Elérted, amit akartál. Soha többet nem fogok ezen az oldalon senkinek sem válaszolni.
Élj azzal a tudattal, hogy most jót tettél másnak.
"Kb. 2010 óta vagyok fenn. Jól ismerem az itteni szokásokat, és azt, hogy a többség nem túl okos."
Valóban? Akkor mutass már néhány saját választ, légy szíves, amelyből látszik a te hozzáállásod, idézem: "Vagyis normálisabb hozzáállás lenne azt feltételezni, hogy az ember tudja használni a google-t, csak nem talált vele eredményt, mint az, hogy lusta/buta. (...) a válaszadónak kéne nem alapjáraton hülyének nézni az embert."
Hadd tanuljunk. :)
Nem mellesleg a képkereső funkcióval tényleg simán megvan a válasz a kérdésedre. Kipróbáltam most megint a linkbeillesztéses opciót, és az első találat:
A 2. pedig (az első oldalon):
Tehát max. annyit kell még "dolgozni" vele, ha valaki nem beszél spanyolul, hogy beírja valamelyik fordítóba...
(Tegnapelőtt a magyar nyelvűt nem dobta ki, csak a spanyolokat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!